23 Ιουνίου 2015

Γ. Μπουτάρης: «Ο Τσίπρας δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο»

«Ζούμε έναν εφιάλτη. Η κυβέρνηση θυμίζει κάτι μεταξύ Κούβας και Τσαουσέσκου», είπε ο Γιάννης Μπούταρης κατά την έναρξη της ομιλίας του στην εκδήλωση της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού με θέμα «Η ρήξη που έχει ανάγκη η χώρα – το Κίνημα που έχει ανάγκη ο τόπος». 

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδεοληψίες και καταστάσεις στη σκέψη του που είναι εκτός πραγματικότητας», χαρακτήρισε την ιστορία της διαπραγμάτευσης «άλλοθι» και σχολίασε σκωπτικά πως «μιλάς με ανθρώπους στα υπουργεία και νομίζεις ότι μιλάς σε καφενείο».

«Είχα ελπίδες για τον Αλέξη Τσίπρα. Εν τέλει συνειδητοποιώ πως είναι μπολσεβίκος. Μεγάλωσε στην ΚΝΕ, στα αμφιθέατρα και τις διαδηλώσεις. Δεν ξέρει τι θα πει μεροκάματο» συνέχισε, ενώ χαρακτήρισε πρωτοφανές το γεγονός ότι «αλλάζει η ομάδα των διαπραγματευτών 4-5 φορές για να έρθει αύριο ο Πρωθυπουργός και να πει ”νικήσαμε γιατί υπογράψαμε μια πολιτική συμφωνία”». «Αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν;» διερωτήθηκε. 

Τέλος, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σημείωσε ότι «το Ποτάμι είναι η πιο σοβαρή πολιτική ομάδα σκεπτόμενων ανθρώπων» εξ ου και συντάχθηκε όπως είπε με τον Σταύρο Θεοδωράκη από την πρώτη στιγμή. 

Πηγή: topotami.gr
Δείτε το σχετικό βίντεο και Διαβάστε την ομιλία του στο: 
Η ομιλία του Μπουτάρη 
  • http://topotami.gr/i-omilia-tou-gianni-boutari/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου