7 Ιουλίου 2019

Άγαλμα της Μελάνια Τραμπ που μοιάζει με την Στρουμφίτα

Ένα άγαλμα της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ εμφανίστηκε στα περίχωρα της γενέτειράς της στη Σλοβενία και έχει προκαλέσει έντονα σχόλια και αντιδράσεις λόγω της...κακής αισθητικής του, αλλά και της τεράστιας αποτυχίας του να φέρει έστω και την παραμικρή ομοιότητα με την Μελάνια Τραμπ.

Ο αμερικανός καλλιτέχνης Μπραντ Ντάουνι προσέλαβε έναν ντόπιο καλλιτέχνη, τον Αλες Ζουπέβκ -ο οποίος ειδικεύεται στην γλυπτική με...αλυσοπρίονο- και του ζήτησε να φτιάξει το ξύλινο άγαλμα χρησιμοποιώντας τον κορμό ενός δέντρου. Το άγαλμα τοποθετήθηκε στην γενέτειρα της Τραμπ, την πόλη Σεβνίτσα. 


Το ξύλινο ομοίωμα της Μελάνια φοράει ένα θαλασσί ταγέρ Ralph Lauren, αυτό που φορούσε στην ημέρα της ορκωμοσίας του συζύγου της το 2017, και χαιρετάει τα πλήθη.

Κάποιοι κάτοικοι της πόλης το χαρακτήρισαν "ντροπή" και άλλοι είπαν ότι θυμίζει περισσότερο την Στρουμφίτα ή 
σκιάχτρο παρά την Μελάνια Τραμπ. Άλλοι πάλι το βρήκαν εξαιρετική ιδέα! 


Η πόλη Σεβνίτσα έχει γίνει πόλος έλξης τουριστών από τότε που ο Ντόναλντ Τραμπ εξελέγη, το 2016, και η Μελάνια έγινε η Πρώτη Κυρία.

Πολλοί τουρίστες επισκέπτονται το μέρος για να πάρουν μια γεύση από τα πρώτα χρόνια της Μελάνια Τραμπ, με τους κατοίκους να εκμεταλλεύονται το γεγονός δημιουργώντας μια σειρά προϊόντων με το όνομά της, όπως παντόφλες, τούρτες και burgers που θυμίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, iefimerida.gr, huffingtonpost.gr


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου