5 Μαΐου 2022

Τα «Ωραία» της Ημέρας 5.5.2022

Πουλήθηκε για 8,49 εκατ. ευρώ η φανέλα του Μαραντόνα που φορούσε όταν έβαλε γκολ με το «χέρι του Θεού»!
Αλ. Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι βρήκε τα λεφτόδεντρα! Εκτός και αν αποφάσισε να κλαδέψει τα κλεφτόδεντρα!
Βρέθηκε στην Αθήνα 
μεγάλης αξίας ρολόι Rolex προερχόμενο από ληστεία της περιβόητης συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες».

Πουλήθηκε για 8,5 εκατ. ευρώ φανέλα του Μαραντόνα

Η φανέλα που φορούσε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986 εναντίον της Αγγλίας, πετυχαίνοντας το γκολ που έμεινε στην ιστορία ως γκολ με το «χέρι του Θεού», πωλήθηκε τελικά σε δημοπρασία έναντι 7,1 εκατομμυρίων λιρών (ή 8,5 εκατ. ευρώ).
Αξίζει να σημειωθεί ότι την εμβληματική μπλε φανέλα είχε στην κατοχή του ο πρώην μέσος της Αγγλίας, Στιβ Χοτζ, ο οποίος είχε ανταλλάξει φανέλες με τον Μαραντόνα μετά τη νίκη της Αργεντινής με 2-0 επί της Αγγλίας.
Πηγή: kathimerini.gr
Δείτε και αυτά:

Αλ. Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι βρήκε τα λεφτόδεντρα

Επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική της στην αντιμετώπιση της ενεργειακής ακρίβειας, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, στην συνέντευξή του στον Αlpha, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα επαναφέρει τον δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ.
Σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει τις πληροφορίες για το πακέτο που σχεδιάζει η κυβέρνηση για τους λογαριασμούς ρεύματος απάντησε: «Μετά από εννιά μήνες αισχροκέρδειας ο κ. Μητσοτάκης φαίνεται ότι βρήκε τα λεφτόδεντρα. Ξαφνικά βλέπουμε να μιλάνε για δισεκατομμύρια, άρα υπάρχουν λεφτά. Εκτός αν αποφάσισαν όπως λέμε εμείς να κλαδέψουν τα κλεφτόδεντρα...».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Βρέθηκε στην Αθήνα ρολόι μεγάλης αξίας από ληστεία 

Πενήντα πανάκριβα ρολόγια, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό που εντοπίστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής στην Αθήνα, είχαν αρπάξει από κοσμηματοπωλείο οι δράστες της μεγάλης ληστείας που είχε γίνει τον Νοέμβριο του 2017 στην Κοπεγχάγη.
Η εντυπωσιακή ληστεία, εκτιμάται ότι ήταν έργο της περιβόητης συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες», ενώ μόνο το Rolex που βρέθηκε στην Αθήνα αξίζει 85.000 ευρώ.
Τα ρολόγια, λόγω του ότι είναι πολύ γνωστών εταιρειών, ήταν καταγεγραμμένα, γι' αυτό όταν το Rolex εμφανίστηκε στην τεχνική εταιρεία της αντιπροσωπείας στην Αθήνα, ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία και κατασχέθηκε.
Αμέσως μετά βρέθηκε και η 35χρονη γυναίκα από την Αλβανία, η οποία το είχε πάει εκεί για επισκευή και ανέφερε ότι της το πούλησε ένας ομοεθνής της στην Αλβανία σε εξευτελιστική τιμή για αυτό και το αγόρασε.
Σημειώνεται ότι το ρολόι παραδόθηκε στις δανικές αρχές.
Πηγή: amna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου