18 Μαΐου 2015

Νέες επενδύσεις 240 εκατ. ευρώ στο Costa Navarino

Στα 240 εκατ. ευρώ ανέρχεται το ύψος του νέου επενδυτικού προγράμματος της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., που ελέγχει το Costa Navarino. 

Σύμφωνα με την τελευταία εγκριθείσα τροποποίηση του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας, οι νέες επενδύσεις αφορούν την ανάπτυξη σύνθετου τουριστικού καταλύματος που περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου πέντε αστέρων, δυναμικότητας 300 κλινών, στην περιοχή Navarino Bay, καθώς και την ανέγερση επιπλωμένων κατοικιών δυναμικότητας 900 κλινών.

Επίσης, περιλαμβάνει την κατασκευή ενός γηπέδου γκολφ 18 οπών και διάφορα συμπληρωματικά οικήματα και κτήρια για την εξυπηρέτηση των κύριων υποδομών.

Το σχέδιο αυτό είναι συνέχεια της επένδυσης που προσέγγισε τα 500 εκατ. ευρώ και αφορά τα δύο ξενοδοχεία που λειτουργούν ήδη στο Navarino Dunes και δύο γήπεδα γκολφ, ένα στην περιοχή Navarino Dunes και ένα στην περιοχή Navarino Bay. Επίσης, η συγκεκριμένη συμφωνία έρχεται ως συνέχεια της στρατηγικής συνεργασίας που ανακοίνωσαν στο τέλος του 2104 η οικογένεια Κωνσταντακόπουλου με τον όμιλο Olayan. 

Πηγή: www.naftemporiki.gr 18.5.2015 
Φωτογραφία: Takis Ant

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα! Εγώ νομίζω ότι είναι πολύ υπέρ και της χώρας αλλά και της οικονομίας μας να γίνονται επενδύσεις τέτοιου βεληνεκούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο Ελένη, με επενδύσεις κυρίως μεγάλες μπορεί να ανακάμψει η χώρα. Και κάτι ακόμα: Λόγω του ότι κατάγομαι από την περιοχή εκείνη της Μεσσηνίας, ξέρω ότι οι επενδύσεις του Κωνσταντακόπουλου σέβονται το περιβάλλον και δένουν απόλυτα με αυτό.

      Διαγραφή