25 Μαΐου 2015

Αισιόδοξος για την Ελλάδα ο Γουάτσα - CEO της Fairfax

Την αισιοδοξία του για τις προοπτικές της Ελλάδας εξέφρασε ο πρόεδρος και CEO της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα, ο οποίος βρέθηκε τη Δευτέρα την Αθήνα και συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη, με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα, καθώς και με τις διοικήσεις της Eurobank και της Grivalia. 

Ο Πρεμ Γουάτσα εκτίμησε ότι σε ένα χρόνο από τώρα, το περιβάλλον θα είναι διαφορετικό και πως η ελληνική οικονομία θα ανακάμψει σημαντικά αξιοποιώντας το πλήθος των πλεονεκτημάτων της χώρας. Ο ίδιος θεωρεί ότι μια συμφωνία με τους πιστωτές είναι δυνατή διότι αυτή είναι η μόνη λογική εξέλιξη και τη χρειάζονται και οι δύο πλευρές. Όπως τόνισε, οι συμφωνίες συχνά ολοκληρώνονται την τελευταία στιγμή.

Όσον αφορά τις προοπτικές της Eurobank προέβλεψε ότι με την άρση της αβεβαιότητας στην ελληνική οικονομία, η πορεία της τράπεζας θα είναι εξαιρετική. 
Αναφερόμενος στο μάνατζμεντ της Eurobank είπε ότι η τράπεζα διαθέτει ικανή διοίκηση, επισήμανε δε ότι η Eurobank είναι η πιο ιδιωτική τράπεζα στην Ελλάδα όσον αφορά το ιδιοκτησιακό της καθεστώς.

Στη φωτογραφία: Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον Πρεμ Γουατσα 

Πηγή: www.tovima.gr 25.05.2015 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου