9 Μαΐου 2015

Αριστερά πλήγματα κατά της οικογενειοκρατίας!

Ζήτημα αναξιοκρατικών διορισμών “ημετέρων” και οικογενειοκρατίας τίθεται από τους πρώτους κιόλας μήνες της κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ. Κάποιες περιπτώσεις, "αριστερών πληγμάτων κατά της ...οικογενειοκρατίας", που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες:  

Στο τιμόνι της ΕΥΔΑΠ ο σύντροφος της Ρένας Δούρου;
Ο μαθηματικός Γιάννης Μπενίσης, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον κλάδο των φωτοβολταϊκών φέρεται, σύμφωνα με το Capital.gr, ότι θα αποτελέσει την πρόταση του Δημοσίου για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΕΥΔΑΠ στην προγραμματισμένη γενική συνέλευση μετόχων της επόμενης Τετάρτης. Ο κ. Μπενίσης είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τακτικός αρθρογράφος της εφημερίδας ΑΥΓΗ και κατά την τελευταία πενταετία είναι ο σύντροφος της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, ιδιότητα που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει την επιχειρηματολογία όσων κατηγορούν την κυβέρνηση για οικογενειοκρατία.
Πηγή: capital.gr 07.05.2015
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=2299202 

Η Π. Πέρκα γενική γραμματέας του πρώην υπουργείου Υποδομών 
Η σύντροφος του βουλευτή και πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βίτσα, Πέτη Πέρκα αναλαμβάνει τη θέση της γενικής γραμματέως στο πρώην υπουργείο Υποδομών, με αρμοδιότητα τις Μεταφορές, τις Υποδομές και τα Δίκτυα. Η απόφαση δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και υπογράφουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αναπληρωτής υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρζης.
Πηγή: 
protothema.gr 06.05.2015
http://www.protothema.gr/politics/article/473739/i-p-perka-geniki-grammateas-tou-proin-upourgeiou-upodomon/

Η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου πρόεδρος του υπηρεσιακού συμβουλίου του ΕΣΡ 
Πρόεδρος του υπηρεσιακού συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης αναλαμβάνει η δημοσιογράφος Λίνα Αλεξίου, μητέρα της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου. Η απόφαση ελήφθη στις 5 Μαϊου, λόγω της λήξης της θητείας του προέδρου του ΕΣΡ Ιωάννη Λασκαρίδη και των μελών του Ραδιοτηεοπτικού Συμβουλίου Ιωάννη Παπακώστα και Εύης Δεμίρη. Η θητεία του υπηρεσιακού συμβουλίου του ΕΣΡ αρχίζει στις 20 Απριλίου του 2015 και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2016. Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι ότι την απόφαση για ανασυγκρότηση του υπηρεσιακού συμβουλίου του Εθνικού Συμβουλίυ Ραδιοτηλεόρασης υπογράφει η ίδια η κυρία Ορσαλία (Λίνα) Αλεξίου, η οποία αναλαμβάνει πρόεδρος του ΕΣΡ.
Πηγή: protothema.gr 06.05.2015
http://www.protothema.gr/greece/article/473684/i-mitera-tis-zois-konstadopoulou-i-nea-proedros-tou-esr-/ 

Αυτά, τις δυο-τρεις τελευταίες ημέρες! Η "Ελπίδα Έρχεται"! "Η Ελλάδα Προχωράει"! με "Πρώτη φορά Αριστερά"!






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου