27 Ιουλίου 2015

Die Zeit: Οι όμορφες "Όψεις της Ελλάδας"

Πολλοί Γερμανοί ανταποκρίθηκαν ήδη στο κάλεσμα που απηύθυνε προ ημερών η εφημερίδα Die Zeit προς τους αναγνώστες της να επισκεφτούν φέτος την Ελλάδα και να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους. 

«Φανταστείτε ο πλανήτης να πρέπει να συρρικνωθεί τόσο πολύ που να χωρά πλέον μόνον έναν μικρό τόπο διακοπών στον οποίο πρέπει αναγκαστικά να ταξιδεύει κανείς συνέχεια. Ποιος θα έπρεπε να είναι αυτός ο τόπος; Εμείς πιστεύουμε η Ελλάδα!».
Με αυτά τα λόγια η γερμανική εφημερίδα Die Zeit εξυμνούσε λίγες μέρες πριν την Ελλάδα σαν ταξιδιωτικό προορισμό, καλώντας συγχρόνως τους αναγνώστες της να την επισκεφτούν αυτό το καλοκαίρι.


Συγκεκριμένα, προβάλλοντας την Ελλάδα ως έναν μοναδικό στον κόσμο τόπο διακοπών η γερμανική εφημερίδα Die Zeit καλεί εδώ και μέρες τους αναγνώστες της να επισκεφθούν τη χώρα και να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους, στέλνοντας τις φωτογραφίες και τα μηνύματά τους. Πολλοί ανταποκρίθηκαν ήδη. Χθες Κυριακή και υπό τον τίτλο "Όψεις της Ελλάδας", η εφημερίδα παρουσίασε για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα της μια επιλογή των καλύτερων #PostcardFromGreece, σημειώνοντας:

«Φυσικά και γνωρίζαμε ότι η Ελλάδα είναι όμορφη. Ότι όμως η Ελλάδα μπορεί να φαίνεται τόσο συναρπαστική όσο στις φωτογραφίες των αναγνωστών μας, μας εξέπληξε. Θα θέλαμε και εμείς να ετοιμάσουμε τις βαλίτσες μας και να πάμε εκεί», σημειώνει η εφημερίδα, παρουσιάζοντας στη συνέχεια μια επιλογή των φωτογραφιών και μηνυμάτων που έστειλαν οι αναγνώστες της.

Πηγές: 
Deutsche Welle: http://dw.com/p/1G4tH και http://dw.com/p/1G2J3
καθώς και 
Die Zeithttp://www.zeit.de/reisen/2015-07/postkarte-aus-griechenland

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου