18 Σεπτεμβρίου 2015

Δύο χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Το απόγευμα, στον απόηχο των χθεσινών κυνικών δηλώσεων Μιχαλολιάκου πως η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, διοργανώνονται αντιφασιστικές συγκεντρώσεις στο Κερατσίνι.

Συνδικάτα και σωματεία του Πειραιά αναμένεται να συγκεντρωθούν, από τις 6 το απόγευμα, στην Παναγή Τσαλδάρη 60 στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, στην πλατεία Κύπρου και στην πλατεία Ζαρντέν.


«Είναι υποχρέωσή μας να μην επιτρέψουμε στη φασιστική ιδεολογία να δηλητηριάζει τις ψυχές των νέων ανθρώπων, να μην επιτρέψουμε να υπάρξει άλλο θύμα ρατσισμού ανεξάρτητα από φύλο, θρησκεία, χρώμα ή πολιτική τοποθέτηση» τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Κερατσινίου Χρήστος Βρεττάκος. «Η δολοφονία αυτή δεν ήταν η αρχή αλλά ούτε και το τέλος της δράσης της Χρυσής Αυγής. Παρά την προσπάθεια να εξαπατήσουν την κοινωνία δείχνοντας ένα άλλο πρόσωπο , η δράση τους συνεχίζεται σπέρνοντας το μίσος απέναντι σε μετανάστες και αντιφασίστες πολίτες» προσθέτει. 

Δράσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, στο Σκοπευτήριο Καισαριανής θα γίνει συναυλία ραπ στη μνήμη του Π. Φύσσα . 

Πηγές: Με στοιχεία από avgi.gr και kathimerini.gr
Σχετική ανάρτηση:
Είσαι αδελφός μας Παύλο Φύσσα, αν είσαι αέρας τώρα φύσα...






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου