5 Σεπτεμβρίου 2015

Μπουτάρης: Να σταματήσει η δαιμονοποίηση των επενδύσεων

Την άποψη ότι πρέπει να σταματήσει η δαιμονοποίηση των επενδύσεων και να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια συνάντησης που είχε με το προεδρείο της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της 80ης ΔΕΘ.

"Πρέπει να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα, είτε μέσω της καινοτομίας και των start up επιχειρήσεων, είτε μέσω της υγιούς ανταγωνιστικότητας, αλλά πρέπει να σταματήσει και η δαιμονοποίηση των επενδύσεων", είπε και επεσήμανε ότι η ανεργία στη Θεσσαλονίκη έχει αυξηθεί κατακόρυφα και - όπως είπε - πρέπει να καταπολεμηθεί με κάθε τρόπο.

Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μπουτάρης υποστήριξε το δικαίωμα της διαμαρτυρίας σε ασκούμενες πολιτικές που πλήττουν το βιωτικό επίπεδο, σημειώνοντας ωστόσο πως οι διαδηλωτές θα πρέπει να σεβαστούν την πόλη, κάτι για το οποίο τον 
διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

Πηγές: www.naftemporiki.gr και www.skai.gr 


Σχόλιο: Φυσικά και δεν μας είπε τίποτα καινούργιο ο Γιάννης Μπουτάρης, σχεδόν τα αυτονόητα είπε. Όμως καλό είναι να επαναλαμβάνονται μέχρι να τα συνειδητοποιήσει η πλειοψηφία τουλάχιστον του κόσμου. Αυτός είναι και ένας λόγος που προβήκαμε στην παραπάνω ανάρτηση.


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου