31 Ιανουαρίου 2017

Ιανουάριος 2017: Οι 10 Γελοιογραφίες του μήνα

Οι 10 γελοιογραφίες που μας άρεσαν περισσότερο, από όσες δημοσιεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2017: 
Επάνω αριστερά σκίτσο του Πάνου Μαραγκού στο Έθνος. Ο ερχομός του 2017 στο Μαξίμου. Ο πελαργός φέρνει το μωρό ή η Κριστίν Λαγκαρντ (Διευθύντρια του ΔΝΤ) τον Σόιμπλε!

Σκίτσο του Κώστα Βλάχου (7.1.2017). Ανταγωνισμός μεγάλων υποσχέσεων Αλέξη Τσίπρα και Άρτεμη Σώρρα!

Σκίτσο του Δημήτρη Γεωργοπάλη στη real.gr 
(11.1.2017). Σε εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας στην Ελλάδα με παγετό και χιονοπτώσεις. Προβλήματα στους αστέγους: 

Σκίτσο του Μιχάλη Κουντούρη στην Εφημερίδα των Συντακτών 
(11.1.2017). Ο χιονιάς στην Ελλάδα. Προβλήματα στους προσφυγικούς καταυλισμούς. Σύμπαράσταση με ..."like", "λυπάμαι" κλπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Σκίτσο του Βαγγέλη Παπαβασιλείου (στις 16.1.20170. Πως πετυχαίνουμε το οικογενειακό πρωτογενές πλεόνασμα!

Σκίτσο του Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην Καθημερινή. Η Διοίκηση του ΔΟΛ ζήτησε στις 18.1.2017 από τον πρώην βουλευτή του Σύριζα και Πρόεδρο του ΔΣ της Αυγής, κ. Βασίλη Μουλόπουλο, «να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του. Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση». Και έτσι ο ΔΟΛ φάνηκε τότε να περνά στα χέρια του Σύριζα! Το σκίτσο θύμισε κάποιες άλλες "άγριες" εποχές!

Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή. Στις 20.1.2017 ορκίστηκε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και πλανητάρχης, Ντόναλντ Τραμπ. Ο πλανήτης Γη έχει ανάγκη από ευχές για "καλή τύχή"!

Δυο χρόνια (και στα μισά του δρόμου) από τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου του 2015. Δυο χρόνια με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην Καθημερινή:


Σκίτσο του Πάνου Ζάχαρη (25.1.2017). Πέρασαν κιόλας δυο χρόνια με την «αριστερή» κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ!

Να μην εκδοθούν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί στην γείτονα χώρα αποφάσισε ο Άρειος Πάγος. H απόφαση εξόργησε τον Ερντογάν! Η τηλεφωνική επικοινωνία που ακολούθησε, μεταξύ Τσίπρα-Ερντογάν, σε σκίτσο του Ανδ Πετρουλάκη στην Καθημερινή (27.1.2017):

Σημείωση: Σχεδόν όλες τις παραπάνω γελοιογραφίες τις έχουμε παρουσιάσει και στην καθημερινή μας ανάρτηση με τίτλο "η Γελοιγραφία της Ημέρας".

afirimeno.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου