17 Ιανουαρίου 2017

Γυμνόστηθη ακτιβίστρια των Femen έπιασε τον Τραμπ από...

Περίεργα 
«Αναστάτωση» σε μουσείο της Μαδρίτης, όταν γυμνόστηθη ακτιβίστρια των Femen έπιασε τον ...Τραμπ από τα... γεννητικά του όργανα! 

Την δικιά της εκδίκηση, από τον Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται να πήρε σήμερα μια ακτιβίστρια των Femen, όταν σε θεματικό μουσείο της Μαδρίτης, έπιασε τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ από τα... γεννητικά του όργανα!  Όχι φυσικά τον ίδιο τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ένα κέρινο ομοίωμά του! 

Πολλοί είναι εκείνοι που εκτός των άλλων θεωρούν τον Ντόναλντ Τραμπ και σεξιστή. Ο ίδιος έχει κατά καιρούς δώσει τις σχετικές αφορμές. Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε τον Οκτώβριο του 2016 η εφημερίδα Washington Post, ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ το 2005 μιλώντας σε μια ιδιωτική του συζήτηση  "περί όμορφων γυναικών" και πώς τις προσεγγίζει, είπε: «Απλά αρχίζω να τις φιλάω... Και όταν είσαι σταρ, σε αφήνουν να το κάνεις. Τις πιάνεις από το μ... Μπορείς να κάνεις ό,τι θες». Η ακριβής, χαρακτηριστική του φράση στα αγγλικά, ήταν «grab them by the pussy».


Ίσως λοιπόν η ακτιβίστρια των Femen, «πιάστηκε» από αυτήν ακριβώς την φράση του Τραμπ και έκανε ακριβώς το ίδιο στο κέρινο ομοίωμά του!

Σημειώνεται ότι οι Femen Greece στο twitter, εκτός από τις σχετικές φωτογραφίες γράφουν:

Femen Greece ‏@FemenGR
Την ίδια τύχη θα εχουν και πολλοί Έλληνες πολιτικοί, θα τους χουφτωσουμε όλους για να μάθουν.


Πηγές: protothema.gr, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου