22 Ιανουαρίου 2017

Φωτογραφίες στον απόηχο της ορκωμοσίας Τραμπ

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: Ο πρώτος χορός του Πρώτου Ζεύγους των ΗΠΑ. Η μεγάλη μέρα του ζεύγους Τραμπ έκλεισε στο γκαλά που ακολούθησε την ορκωμοσία με τον παραδοσιακό χορό στον οποίο ξεκίνησαν μόνοι και τους συνόδευσαν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, ο αντιπρόεδρος με τη σύζυγό του, καθώς και μέλη των ενόπλων δυνάμεων που συμμετείχαν συμβολικά. Φρανκ Σινάτρα και "My Way" επέλεξαν για τον πρώτο αυτό χορό. Για τη μεγάλη αυτή στιγμή, η Μελάνια επέλεξε έναν άγνωστο σχεδιαστή, τον Hervé Pierre, ο οποίος μάλιστα συνεργάστηκε στενά μαζί της για τη δημιουργία της ivory τουαλέτα της. 

Η Χίλαρι πιάνει τον Μπιλ Κλίντον να «γλυκοκοιτάζει» την Ιβάνκα Τραμπ! Αν τουλάχιστον πιστέψουμε στον... χαμό που γίνεται στο Twitter. Και αυτό, καθώς λέγεται ότι ένα βίντεο δείχνει τον Μπιλ Κλίντον να «καρφώνει» με το βλέμμα του μια... αιθέρια ύπαρξη, που δεν είναι άλλη από την Ιβάνκα Τραμπ!

Το «δολοφονικό» βλέμμα της Μισέλ που... τρέλανε το διαδίκτυο. Μπορεί η Μελάνια Τραμπ να συγκέντρωσε τα… φλας των φωτογράφων με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, η Μισέλ Ομπάμα ήταν, όμως, αυτή που «τρέλανε» την Παρασκευή το διαδίκτυο! 

Όμως στην Ουάσιγκτον βρέθηκαν οι υπουργοί Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς και Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ήταν προσκεκλημένοι σε επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, κ. Δημήτριος, με αφορμή την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Δυο φωτογραφίες τους λοιπόν, ελληνικού ενδιαφέροντος:

Κανείς δεν ξέρει ακόμη αν ο Τραμπ θα αλλάξει τα πάντα, όπως υπόσχεται. Άλλαξε όμως τον έλληνα υπουργό Νίκο Παππά, τουλάχιστον ως προς την εμφάνιση. Στην φωτογραφία ο Ν. Παππάς γραβατωμένος σε δείπνο προς τιμήν των ελληνοαμερικανών μελών της κυβέρνησης Τραμπ. 

Νίκος Παππάς ‏@nikospappas16 
Η Ελλάδα ανακάμπτει & θέλουμε να γίνετε πρεσβευτές της στη νέα κυβέρνηση (δείπνο προς τιμήν των ελληνοαμερικανών μελών της κυβέρνησης Τραμπ). 

O Πάνος Καμμένος φωτογραφίζεται με «Τα Νέα» ως τρόπαιο στα χέρια του, μετά τις προσφατες εξελίξεις στον ΔΟΛ.

Πηγή: Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου