3 Σεπτεμβρίου 2020

Τα «Ωραία» της Ημέρας 3.9.2020

Ο Ντόναλντ Τραμ ζήτησε από τους ψηφοφόρους του να διπλοψηφίσουν, μία με επιστολή και μία από κοντά!

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης απένειμε χάρη στην πρώην ερωμένη του! 

Ο Τραμπ ζήτησε από ψηφοφόρους του να διπλοψηφίσουν

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε την Τετάρτη στους ψηφοφόρους στη Βόρεια Καρολίνα να ψηφίσουν δύο φορές στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, μία μέσω επιστολής και μία από κοντά, για να δουν αν έχει προσμετρηθεί η ψήφος τους.

«Οπότε αφήστε τους να τη στείλουν (την ψήφο) και αφήστε τους να πάνε να ψηφίσουν», δήλωσε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό WECT-TV του Ουίλμινγκτον της Βόρειας Καρολίνας όταν ρωτήθηκε για την ασφάλεια της επιστολικής ψήφου. «Και αν το σύστημα είναι τόσο καλό όσο λένε, τότε προφανώς δεν θα μπορέσουν να ψηφίσουν» σε εκλογικό κέντρο, πρόσθεσε.

Σε περίπτωση βεβαίως που όντως μπορέσουν να ξαναψηφίσουν, θα πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για διπλές ψήφους υπέρ του κ. Τραμπ, αφού ως το επί το πλείστον θα αφορά σε οπαδούς του.

Ο Αμερικανός υπουργός Δικαιοσύνης Ουίλιαμ Μπαρ επεσήμανε την Τετάρτη ότι η επιστολική ψήφος είναι ευάλωτη στη νοθεία, απηχώντας τις δηλώσεις Τραμπ.

Η επιστολική ψήφος δεν είναι κάτι καινούριο για τις ΗΠΑ, σχεδόν ένας στους τέσσερις ψηφοφόρους επέλεξε τη μέθοδο αυτή στις προεδρικές εκλογές του 2016. Στις φετινές εκλογές αναμένεται αριθμός ρεκόρ επιστολικών ψήφων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, kathimerini.gr 

Η Σινινάτ Βονγκβατζιραπάκντι, είχε αναγορευτεί επίσημη βασιλική σύντροφος (επίσημη ερωμένη) τον Ιούλιο του 2019 ενώπιον της βασιλικής συζύγου 

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης απένειμε χάρη στην πρώην ερωμένη του

Τους βασιλικούς και στρατιωτικούς τίτλους απένειμε ξανά στην επίσημη ερωμένη του ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βαγιραλονγκόρν.

Η 35χρονη Σινινάτ «Κόι» Βονγκνατζιραπάκντι, πρώην νοσηλεύτρια και πιλότος, «υποβιβάστηκε» και φυλακίστηκε τον Οκτώβριο, όταν φέρεται να σαμποτάρισε την ανακήρυξη της τέταρτης συζύγου του 68χρονου μονάρχη ως βασίλισσας.

Η Κόι ουσιαστικά ήταν πέρυσι για μερικούς μήνες η δεύτερη σύζυγος του βασιλιά της Ταϊλάνδης δίπλα στην βασίλισσα Σουτίντα και μάλιστα έφερε μερικές φορές τον τίτλο της βασιλικής - ευγενούς συζύγου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η Κόι μετά την αποφυλάκισή της μεταφέρθηκε στη Γερμανία, όπου ζει τον περισσότερο καιρό ο Βαγιραλονγκόρν.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, naftemporiki.gr

Σχετική ανάρτηση:
Τα «Ωραία» της Ημέρας 22.10.2019
Η επίσημη ερωμένη του βασιλιά της Ταϋλάνδης έπεσε σε δυσμένεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου