6 Σεπτεμβρίου 2020

Τα Ωραία της Ημέρας 6.9.2020

Πάπας Φραγκίσκος: Το κουτσομπολιό είναι χειρότερη πληγή από τον κορωνοϊό.

Δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα για τα ελληνικά κουπιά στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας. 

Πάπας Φραγκίσκος: Το κουτσομπολιό είναι χειρότερο από τον κορωνοϊό

"Σας παρακαλώ αδελφοί και αδελφές μου, ας κάνουμε μια προσπάθεια να μην κουτσομπολεύουμε. Το κουτσομπολιό είναι χειρότερη πληγή από την COVID", είπε ο ποντίφικας στη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας του πίσω από ένα παράθυρο που βλέπει στην πλατεία του Αγίου Πέτρου.
"Ο διάβολος είναι ο μεγάλος κουτσομπόλης. Διαρκώς λέει άσχημα πράγματα για τους άλλους γιατί εκείνος είναι ο ψεύτης που προσπαθεί να διχάσει την Εκκλησία. Αν κάτι πάει άσχημα, μείνετε σιωπηλοί και προσευχηθείτε για τον αδελφό ή την αδελφή σας που έκανε κάποιο λάθος, αλλά ποτέ μην κουτσομπολεύετε", είπε ο 
Πάπας Φραγκίσκος, ο οποίος έχει πολλές φορές προειδοποιήσει για τους κινδύνους από το κουτσομπολιό και έχει επίσης καταφερθεί εναντίον των trolls στο ίντερνετ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δύο χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα για τα ελληνικά κουπιά. 

Η Αννέτα Κυρίδου και η Ευαγγελία Αναστασιάδου χάρισαν στην Ελλάδα δύο χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στο Ντούισμπουργκ της Γερμανίας. Συγκεκριμένα στον τελικό του σκιφ γυναικών, η Αννέτα Κυρίδου τερμάτισε πρώτη σε 7.39.60 και πανηγύρισε την κατάκτηση ενός δεύτερου συνεχόμενου χρυσού μεταλλίου, μετά το περσινό στα Γιάννενα. 
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η Ευαγγελία Αναστασιάδου στο σκιφ ελαφρών βαρών περνώντας πρώτη τη γραμμή του φίνις με χρόνο 7.49.51.
Με το ασημένιο μετάλλιο επιστρέφουν στην Ελλάδα, οι παγκόσμιες πρωταθλήτριες κάτω των 23 το 2019, Μαρία Κυρίδου και Χριστίνα Μπούρμπου, στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου.
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η τετράκωπος με πλήρωμα τους Λεωνίδα Παλαιοπάνο - Καλανδαρίδη - Μπουκουβάλα και Θανάση Παλαιοπάνο. Τέλος, χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στο σκιφ ελαφρών βαρών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου