22 Ιουνίου 2022

Τα «Ωραία» της Ημέρας 22.6.2022

Αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για την Έφη Αχτσιόγλου, όχι για όσα είπε αλλά για την εμφάνισή της. Ποια ήταν η απάντησή της.

Βυθίστηκε το εμβληματικό πλωτό εστιατόριο Jumbo του Χονγκ Κονγκ.

Η απάντησή της 
Έφης Αχτσιόγλου στα αρνητικά σχόλια

Ένα βίντεο της Έφης Αχτσιόγλου στο κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ στο youtube, όπου η τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. σχολιάζει τα επιδόματα της κυβέρνησης για το ρεύμα, αποτέλεσε μείζον θέμα στο twitter, όχι για το περιεχόμενο όσων διατυπώνει η βουλευτής, αλλά για την εμφάνισή της. 


Τα αρνητικά σχόλια για την κ. Αχτσιόγλου εστίαζαν σε δύο μελανιές που έχει στο αριστερό της μπράτσο, στα κιλά της αλλά και στην εμφάνισή της με μπλουζάκι-ραντάκι. 
Η κ. Αχτσιόγλου απάντησε στα αρνητικά σχόλια με ανάρτησή της στο twitter όπου αναφέρει:  
Έφη Αχτσιόγλου @E_Achtsioglou
Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά.
Έφη Αχτσιόγλου @E_Achtsioglou
Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει.


Στο πλευρό της κ. Αχτσιόγλου στάθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας σε ανάρτησή του στο twitter:
Άδωνις Γεωργιάδης @AdonisGeorgiadi
Την κα @E_Achtsioglou όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!
Πηγές: twitter.com, youtube.com

Βυθίστηκε το εμβληματικό πλωτό εστιατόριο Jumbo


Ένα πλωτό εστιατόριο που ήταν ένα διάσημο ορόσημο του Χονγκ Κονγκ βυθίστηκε, λίγες μέρες αφότου ρυμουλκήθηκε μακριά από το λιμάνι όπου λειτουργούσε για σχεδόν 50 χρόνια.
Το εστιατόριο Jumbo ανατράπηκε στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας ενώ κατευθυνόταν προς μια άγνωστη τοποθεσία, ανακοίνωσε η μητρική του εταιρεία. Η Aberdeen Restaurant Enterprises δήλωσε ότι «πολύ λυπημένη για το συμβάν», αλλά ότι κανένα μέλος του πληρώματος δεν τραυματίστηκε.
Περισσότεροι από 3 εκατομμύρια επισκέπτες έχουν φάει την καντονέζικη κουζίνα του όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Queen, και του Τομ Κρουζ. Είχε χρησιμοποιηθεί ως σκηνικό και σε πολλές ταινίες - συμπεριλαμβανομένης μιας ταινίας για τον Μποντ, «Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι» του 1974 (The Man With the Golden Gun).
Όμως, η πανδημία Covid-19 έπληξε την επιχείρηση λόγω των περιοριστικών μέτρων. Το εστιατόριο έκλεισε τον Μάρτιο του 2020.
Πηγή: naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου