16 Ιουνίου 2022

Η ΝΔ «έκοψε» την Λατινοπούλου μετά την στοχοποίηση της «παχύσαρκης» Δανάης Μπάρκα

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου στα κοινωνικά δίκτυα, για προβολή “λάθος προτύπων υγείας” με αναφορά στην παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, η Νέα Δημοκρατία «τελείωσε» κάθε σχέση της με την πρώην πολιτεύτρια της Α’ Θεσσαλονίκης. «Δεν έχει κανένα αξίωμα στο κόμμα», ανέφεραν πηγές της ΝΔ.

Όλα ξεκίνησαν με μια νέα ανάρτησή στα κοινωνικά δίκτυα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, που αυτήν την φορά έβαλε στο στόχαστρό της την παρουσιάστρια του MEGA, Δανάη Μπάρκα, αποκαλώντας την... «λάθος πρότυπο».

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναδημοσιεύσει άρθρο που αναφέρεται σε εμφάνιση της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στην παραλία. Και σχολιάζει, προκαλώντας -αν μη τι άλλο- αίσθηση, πως… δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά» έγραψε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στην ανάρτησή της.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

Η Λατινοπούλου δεν έχει θέση στη ΝΔ

Ο σάλος που ξέσπασε έφερε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πηγές του κυβερνώντος κόμματος, «η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές».

Υπενθυμίζεται πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου είχε υπάρξει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στη Λατινοπούλου

Η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από την εκπομπή της και τόνισε, χωρίς να την κατονομάσει, πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου παλεύει να «προβληθεί» μέσα από τις απόψεις της.

«Δεν θα πιάσω το όνομά της στο στόμα μου, γιατί θεωρώ πως αν το κάνω, θα ασχημύνω. Επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω όμορφη, δεν θέλω να ασχημύνω. Θέλω απλά να πω πως με το συγκεκριμένο σώμα που εχθές κρίθηκε, έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, με έχουν ερωτευτεί, έχω ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει τον παππού μου για τρεις μήνες φροντίζοντάς τον. Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω ανθρώπους που είναι δίπλα μου, ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή, με το ίδιο σώμα προσπαθώ να δίνω αγάπη, να είμαι sexy και ανέμελη. Ταυτόχρονα προσπαθώ να γεμίζω το μυαλό μου με φως και αγάπη μόνο. Στο τέλος αυτά μένουν κι είμαι πολύ χαρούμενη που τα έχω καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα.

«Διχάστηκε» το Twitter

Αν και το κοινό δεν φαίνεται να τη «συμπαθεί» ιδιαίτερα και το δείχνει ξεκάθαρα κάθε φορά που εκφράζει την άποψή της δημόσια, αυτή τη φορά με την συγκεκριμένη ανάρτηση, διχάστηκε. Στο Twitter παρουσιάζονται και οι δύο πλευρές, με κάποιους χρήστες να την καταδικάζουν για «ρατσισμό και χονδροφοβία» και άλλους να της δίνουν -για πρώτη φορά ίσως- δίκιο. Κάποιοι επισημαίνουν μάλιστα, πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έκανε μπούλινγκ στη Δανάη Μπάρκα, απλά τόνισε πως δεν πρέπει να προβάλλεται ως … υγιές πρότυπο.

Πηγές: protothema.gr , twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου