12 Δεκεμβρίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 12.12.2021

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ καθώς στο δεύτερο γύρο για την εκλογή νέου αρχηγού έχει ξεκάθαρο και μη ανατρέψιμο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του Γιώργου Παπανδρέου. Τρεξανε και οι δυο με «πράσινα άλογα», αλλά του Γιώργου ήταν στο ...φυσικό του χρώμα! Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην «Καθημερινή».

Και ένα ακόμη σκίτσο, του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην «Καθημερινή»: Οι δυο μονομάχοι, ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Γιώργος Παπανδρέου, στο ξεκίνημα του αγώνα με τον δεύτερο να τρέχει προς τα πίσω!


Το σύντομο ρεπορταζ για τις Εκλογές στο ΚΙΝΑΛ

Ξεκίνησε, σήμερα Κυριακή από τις 7 το πρωί, ο δεύτερος γύρος για την εκλογή νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ, με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Γιώργο Παπανδρέου να διεκδικούν την ψήφο των πολιτών και την προεδρία.
Σύμφωνα με τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα, που ανακοίνωσε στις 20:45 η αρμόδια επιτροπή του Κινήματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, καθώς έχει ξεκάθαρο και μη ανατρέψιμο προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του Γιώργου Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα στο 70,4% της ενσωμάτωσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με ποσοστό 68,42% ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει το 31,58% των ψήφων. Ο τελικός αριθμός των πολιτών που προσήλθε σε αυτές, ανήλθε σε 206.196.
Σύμφωνα με συνεργάτες του Ν. Ανδρουλάκη, ο Γιώργος Παπανδρέου επικοινώνησε τηλέφωνικώς με τον Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την εκλογική του νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου