18 Δεκεμβρίου 2021

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 18.12.2021

Ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Παναγιώτη Κουρουμπλή γιατί αναφερόμενος στις ΜΕΘ δήλωσε στη Βουλή πως «δολοφονήθηκαν άνθρωποι», παραβλέποντας τις βαρύτερες εκφράσεις που έχει κατά καιρούς χρησιμοποιήσει ο Παύλος Πολάκης. Επιλεκτικές ευαισθησίες. Σκίτσο (με Κουρουμπλή και Πολάκη) του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή».

Το σύντομο ρεπορτάζ (από την kathimerini.gr):
Διαγραφή Κουρουμπλή από Αλέξη Τσίπρα μετά τις ακρότητες στη Βουλή. Την οργισμένη αντίδραση του, Αλέξη Τσίπρα, προκάλεσαν οι αναφορές, την Πέμπτη, του Παναγιώτη Κουρουμπλή, που έγινε με αφορμή τη μελέτη των καθηγητών Τσιόδρα – Λύτρα, για «χιλιάδες ανθρώπους που δολοφονήθηκαν», 
αποδίδοντας έτσι δόλια πρόθεση στην κυβέρνηση, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρά στη διαγραφή του βουλευτή του κόμματος. 
«Γιατί μέσα σε αυτό το περιβάλλον δολοφονήθηκαν άνθρωποι. Το συνειδητοποιείτε; ... Δολοφονήσατε τους ανθρώπους αυτό κάνατε. Δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι. Αυτή είναι η πραγματικότητα» είπε συγκεκριμένα ο κ. Κουρουμπλής και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παριστάμενων βουλευτών της ΝΔ, αρνούμενος να ανακαλέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου