16 Δεκεμβρίου 2021

Ήξεραν στο «Ράδιο Αρβύλα», ότι ο Στάθης παρενοχλούσε;

Πρώην εργαζόμενη στο «Ράδιο Αρβύλα» καταγγέλλει

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου απέναντι σε γυναίκες. Η νέα καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας έρχεται από πρώην εργαζόμενη των «Ράδιο Αρβύλα», η οποία σε ανάρτηση υποστηρίζει ότι «ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής». Το κείμενό της ανέβηκε στον λογαριασμό άλλου χρήστη, αλλά λίγη ώρα μετά κατέβηκε. Στη συνέχεια, η εργαζόμενη σε επικοινωνία της με το protothema.gr ζήτησε να αφαιρεθεί το όνομά της.

Καταγγελία για τον Στάθη του «Ράδιο Αρβύλα»

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Σαν πρώην εργαζόμενη στο Ράδιο Αρβύλα θα τα πω, γιατί σαν γυναίκα τα έχω πει πολλάκις και τα είπαν κι άλλοι καλύτερα από ‘μένα.
Το θέμα της δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού εν αγνοία των συμμετεχόντων έχει προφανώς πολλές διαστάσεις, κοινωνικές, ψυχολογικές, νομικές. Θέλω εδώ να αναφερθώ σε μία μόνο, αυτή που αφορά την ανοχή των άλλων.
Ας δεχτούμε ότι οι υπόλοιποι τρεις του πάνελ δεν ήξεραν ότι ο τέταρτος ανεβάζει στο ίντερνετ προσωπικές στιγμές άλλων ανθρώπων εν αγνοία τους. Μιας και είναι αδύνατο να ξέρουμε αν ισχύει στ’ αλήθεια ή όχι, ας δεχτούμε ότι δεν το ήξεραν. Θέλω όμως, σαν άνθρωπος που συνεργάστηκα μαζί τους, να πω τι ήξεραν.
Ήξεραν ότι ο εν λόγω τύπος είναι ένας γλοιώδης παρενοχλητής. Ήξεραν ότι την πέφτει σε ό,τι κινείται, προχωρώντας άμεσα και σε κινήσεις – χοντράδες αν τυχόν η εκάστοτε κοπέλα προσπαθούσε να αρνηθεί με ευγενικό τρόπο. Γιατί δεν έφτανε να δείξεις ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεσαι, καθώς κάθε ευγένεια την έπαιρνε ως αφορμή για περισσότερο μπάσιμο.
Ήξεραν όλοι ότι παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο, στο στούντιο, όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν. Φαίνεται βέβαια και στην ίδια την εκπομπή όλα αυτά τα χρόνια πως είναι αποδεκτό από τους υπόλοιπους το γλοιώδες πέσιμό του σε συνεργάτιδες και καλεσμένες μουσικούς.
Έχω πολλά παραδείγματα να δώσω και από τη συμπεριφορά του προς εμένα. Όπως ότι με προσκάλεσε μέσα στο στούντιο την ώρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής και ενώ βρισκόμουν στο χώρο για θέματα της τηλεοπτικής, για να μου δείξει πώς γίνεται η εκπομπή και να μου την πέσει εντός και εκτός αέρα. Όπως ότι μου έφερε λουλούδια “από τον κήπο της μητέρας του”, στα καλά καθούμενα και μπροστά στους συναδέλφους μου στη συντακτική ομάδα της Αρβύλας.
Για το πόσο ντράπηκα φυσικά, ούτε λόγος. Όταν παραιτήθηκα από την Αρβύλα με πλησίασε για να μου τάξει άλλη δουλειά και όταν δέχτηκα να συναντηθούμε να το συζητήσουμε μου είπε έξω από τα δόντια ότι θα χρειαστεί πρώτα “να περάσω από το σπίτι του για να μου δείξει τη συλλογή με τα CD του”.
Και όταν έφυγα αηδιασμένη από εκείνη τη συνάντηση φυσικά δεν πτοήθηκε, καθώς μου έστελνε μηνύματα, στα οποία ποτέ δεν ανταποκρινόμουν, για ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ. SMS και viber, πρωί ή βράδυ, χωρίς ποτέ να ανταποκρίνομαι, δεν είχε καμία σημασία για τον “Σκύλο”.
Το τελευταίο μήνυμα μου το έστειλε πριν 4 περίπου χρόνια (8 χρόνια από την τελευταία φορά που τον είδα!!), για να με ενημερώσει, έτσι στο άσχετο, για τις επιδόσεις του στο στοματικό έρωτα. Ναι, καλά διαβάσατε.
Δεν ξέρω λοιπόν να σας πω αν ήξεραν για τις παράνομες πράξεις του, μπορώ όμως σίγουρα να σας πω ότι ήξεραν για τις “νόμιμες” και τις φανερές. Αυτές που στην καθημερινότητα γίνονται ανεκτές, εν μέσω αστείων, με βλέμματα που κάνουν πως δε βλέπουν και με σκέψεις τύπου “Έλα μωρέ, έτσι είναι ο Στάθης”. Με ανοχή, λοξές ματιές και σιωπηλή συγκάλυψη, έτσι συνέπλεαν με το γυμνοσάλιαγκα οι υπόλοιποι.
Αναγνωρίζω τις καλές τους προθέσεις εν γένει, αλλά το σύννεφο από το οποίο δείχνουν να έπεσαν, όχι.
Στην τελική γιατί όχι, έτσι κι αλλιώς με αυτόν τον τρόπο δε συμπλέει και η πλειονότητα των Ελλήνων που έχει στο περιβάλλον της έναν φίλο, έναν γνωστό, έναν ξάδερφο, έναν θείο ή ένα συνεργάτη που είναι ένας γλοιώδης πέφτουλας που παρενοχλεί γυναίκες;».


Και κάποια σχετικά σχόλια στο twitter:

ΝίκοςΣωτηρόπουλος @NIKSOTIROPOYLOS
Τους πάντες έβλεπαν και σατίριζαν στο #radioarvyla αλλά μόνο τον #σταθης_παναγιωτοπουλος δεν είχαν δει που έτρεχε στα δικαστήρια 2,5 ολόκληρα χρόνια για το πορνογραφικό υλικό. Σύμπτωση μάλλον θα ήταν... #Κανακης

Κοινή Λογική || @commonsense491
Ο Κανάκης απαιτούσε παραίτηση Μενδωνη που "έπρεπε να ξέρει" τι γίνεται στην κρεβατοκάμαρα του Λιγναδη. Τώρα που ο κοντινός συνεργάτης & φίλος τα έκανε όλα αυτά, με δίκη που εκκρεμούσε 2 έτη, δεν το ήξεραν; Έτσι είναι η προπαγάνδα. Μπουμεραγνκ. #radioarvyla #σταθης_παναγιωτοπουλος

Nikos Theodoropoulos @ntheodoropoul0s
Πέσατε από τα σύννεφα κύριε Κανάκη και ⁦
@kiousisq⁩ ; Το πρόβλημα δεν είναι τί ήταν μόνο ο Στάθης ή τί έκανε. Αλλά η υποκρισία σας και η ευκολία με την οποία δικάζατε και καταδικάζατε ανθρώπους τα τελευταία 14 χρόνια. Γιαυτό κρίνεστε #radioarvyla

George Lee @Harhalas
Ο @ANT1TV έβγαλε ανακοίνωση ότι το ράδιο βοθρίλα θα ξαναβγεί στον αέρα αρχές του 2022. Εμείς δεν αντέχουμε την μπόχα! #radioarvyla #σταθης_παναγιωτοπουλος #Κανακης


Εϋνάρδος @Eynardos
Ο κόσμος στήνει στον τοίχο τους #radioarvyla οχι τόσο γιατί πιστεύει ότι ξέρανε κ δεν μιλούσαν αλλά γιατί το παίζανε κριτές των πάντων, ήταν άτεγκτοι, αμείλικτοι με τους άλλους κάνοντας μονόπλευρη, αριστερόστροφη κριτική χρησιμοποιώντας την ταμπέλα της σάτιρας όποτε τους βόλευε.

Dimitris Oikonomou @dimoikonomu
Πάνω από δυο χρόνια στα δικαστήρια η υπόθεση αλλά έπεσαν απ τα σύννεφα τα παιδιά #radioarvyla

apablaze @apablaze
Η αμήχανη στιγμή που ο Αντώνης Κανάκης πρέπει να μας πείσει ότι δεν ήξερε ότι ο συνεργάτης του #σταθης_παναγιωτοπουλος κάνει revenge porn και it’s ok, σε αντίθεση με τη Μενδώνη που όφειλε να ξέρει τι έκανε ο Λιγνάδης και μετά να παραιτηθεί από ευθιξία RadioArvyla @radioarvyla

Zaxariadou Martha @myrtozax 
Οι Ράδιο βρωμίλα σίγουρα θα συνεχίσουν θριαμβευτικά την πορεία τους στο κανάλι που τους βραβεύει με την εμπιστοσύνη του.Με μία διαφορά, που ελπίζω να προκύψει.Να βουτάνε το δάκτυλο που μας κουνάνε,πρώτα στο μυαλό και στην λερωμένη φωλιά τους. #radioarvyla

Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους τρεις του Ράδιο Αρβύλα

Κατά του επί 14 χρόνια στενού τους συνεργάτη στρέφονται οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης. Οι τρεις του Ράδιο Αρβύλα μέσω αγωγής ζητούν «την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι παρουσιαστές αποφάσισαν να κινηθούν νομικά μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για τον συνεργάτη τους, ο οποίος κατηγορείται από πρώην σύντροφό του, ότι δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες της σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Πηγές: protothema.gr , twitter.com

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου