13 Δεκεμβρίου 2021

Τα «Ωραία» της Ημέρας 13.12.2021

Μετά την ήττα του ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε και χόρεψε τη Συννεφιασμένη Κυριακή! Όχι θα κάτσει να σκάσει…

Ιταλική εκκλησία ζητά συγγνώμη γιατί ο επίσκοπος είπε στα παιδιά ότι «δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης».

Μετά την ήττα του ο ΓΑΠ χόρεψε ζεϊμπέκικο!

Ο Λευτέρης Πλασκοβίτης, υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου (ΓΑΠ), δημοσίευσε ένα βίντεο με τον ηττημένο πρώην πρωθυπουργό να χορεύει στο Ψαροταβερνάκι Τράτα, στα Εξάρχεια, σε ένα… γλέντι της παρηγοριάς, από το οποίο έλειψαν πάντως, από ό,τι φαίνεται, και οι μάσκες προστασίας…
Έγραψε σχετικά: «Οι όμορφοι άνθρωποι όμορφα περνάμε, ακόμα και στις ήττες μας ξέρουμε να γλεντάμε!»

Το βίντεο δείχνει τον Γιώργο Παπανδρέου να χορεύει τη “Συννεφιασμένη Κυριακή”, την ημέρα της βαριάς εκλογικής του ήττας!
Δείτε το βίντεο όπως δημοσιεύθηκε στο Facebook από τον κ. Πλασκοβίτη στο https://www.youtube.com/watch?v=8fXG54aS-zk&t=6s

Νωρίτερα βεβαίως ο ΓΑΠ είχε σπεύσει να συγχαρεί τον Νίκο Ανδρουλάκη για την άνετη επικράτησή του και να τους ευχηθεί τα καλύτερα.

Πηγή: hellasjournal.com
Σχετική ανάρτηση: ΚΙΝΑΛ: Η ισχυρή εντολή στον Νίκο Ανδρουλάκη και η επόμενη μέρα

Ο επίσκοπος είπε στα παιδιά ότι «δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης»

Μια ρωμαιοκαθολική επισκοπή στη Σικελία ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς αφού ο επίσκοπός της είπε σε μια ομάδα παιδιών ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπήρχε.
Σε μια θρησκευτική εκδήλωση την περασμένη εβδομάδα, ο επίσκοπος Αντόνιο Σταλιανό είπε επίσης ότι η κόκκινη στολή του Άγιου Βασίλη είχε επιλεγεί από την Coca-Cola για δημοσιότητα, αναφέρουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.
Τα σχόλια εξόργισαν τους γονείς.
Σε μια απολογία του, ο ιερέας Αλεσάντρο Παολίνο από την επισκοπή του Νότου, είπε ότι ο επίσκοπος προσπάθησε να υπογραμμίσει το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων και ζήτησε εκ μέρους του συγγνώμη.
«Καταρχάς, εκ μέρους του επισκόπου, εκφράζω τη λύπη μου για αυτή τη δήλωση, η οποία έχει δημιουργήσει απογοήτευση στα μικρά παιδιά και θέλω να διευκρινίσω ότι οι προθέσεις του Μονσινιόρ Σταλιάνο ήταν πολύ διαφορετικές», ανέφερε ο Σεβασμιώτατος Παολίνο σε ανάρτησή του στην σελίδα της επισκοπής στο Facebook.
Πηγή: naftemporiki.gr

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου