29 Δεκεμβρίου 2021

Αντιδράσεις σε αναφορά Πολάκη ότι «τα εμβόλια δεν πιάνουν την μετάλλαξη Όμικρον»

Τα εμβόλια δεν πιάνουν την μετάλλαξη "
Όμικρον", αναφέρει σε αναρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο  Παύλος Πολάκης. «Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη "Όμικρον", καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί» λεει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Συγκεκριμένα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του στο facebook, μεταξύ άλλων αναφέρει:.

... «Πονταρατε όλη την αντιμετώπιση ΜΟΝΟ στον εμβολιασμό.Αλλά ήρθαν οι μεταλλάξεις και το αφήγημα καταστράφηκε. Ευτυχως η Όμικρον, που δεν την πιάνουν τα εμβόλια, (ετοιμάζονται καινούργια που θα είναι έτοιμα τον Απρίλιο) είναι πιο ήπια όπως φαίνεται από τις μελέτες στις χώρες που έχει εξαπλωθεί. ΦΕΡΤΕ τώρα τα αντισώματα που την πιάνουν για αυτούς που θα κινδυνεύσουν είτε εμβολιασμένοι ,είτε ανεμβολιαστοι!» ...

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο 
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3038288636414597&id=100007004708966

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, προκαλεί η νέα ανάρτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρει ότι τα εμβόλια δεν καλύπτουν τη μετάλλαξη «Omicron».

«Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη «Όμικρον», καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί.Ο Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά σιωπά. Όχι απλά ανέχεται, αλλά παροτρύνει και καλύπτει τον πρώην υπουργό του. Τελικά, η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζεται από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη», αναφέρει ο Θάνος Πλεύρης σε δήλωσή του.

Τελικά το ερώτημα εξακολουθεί να παραμένει: Εκφράζει τις θέσεις του κόμμα τος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο θέμα καταπολέμησης της πανδημίας, ο Παύλος Πολάκης; Και αν όχι, αφού δεν θέλουν ή δεν μπορούν να τον διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν τον αναγκάζουν να σιωπά!

Πηγές: facebook.com,
 protothema.gr

-Advertisement-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου