14 Δεκεμβρίου 2021

Καταγγελία για τον Στάθη του «Ράδιο Αρβύλα»

Καταγγελία αναφορικά με δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας στο διαδίκτυο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο του «Ράδιο Αρβύλα», ήρθε στη δημοσιότητα μέσα από ανάρτηση, η οποία από χθες κάνει τον γύρο των social media. Σήμερα, και μετά τις αντιδράσεις που προηγήθηκαν, ο παρουσιαστής έσπασε τη σιωπή του.«Εκανα μία απαράδεκτη πράξη...» αναφέρει και ζητά συγγνώμη.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρει πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συμμετέχει σε καθημερινή εκπομπή μεγάλου καναλιού, δημοσίευσε στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές τις στιγμές σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Όπως αναφέρει η ανώνυμη αυτή ανάρτηση, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση κατά του παρουσιαστή, ωστόσο στη συνέχεια εκείνος την προσέγγισε ξανά και την έπεισε να αποσύρει τη μήνυση και να τα βρουν εξωδικαστικά. Ωστόσο, -πάντα σύμφωνα με την ανάρτηση- λίγο καιρό αργότερα ο παρουσιαστής είπε στην γυναίκα πως «δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά».

«Τον περασμένο Σεπτέμβρη ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, πράγμα που δεν ήταν αλήθεια, καθώς τρεις μέρες πριν την δίκη ταξίδεψε» αναφέρεται στην ανάρτηση, η οποία καταλήγει πως έχει οριστεί νέα δικάσιμος για Φεβρουάριο του 2022.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση και στο: tanea.gr

Μετά την καταγγελία, ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Ράδιο Αρβύλα. «Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι σήμερα. Τα έχουμε χαμένα. Σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν είναι εδώ και δεν θα είναι από δω και πέρα». Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Κανάκης, με δάκρυα στα μάτια, ανακοίνωσε το τέλος του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το Ράδιο Αρβύλα, μετά τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών γυναίκας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. «Δεν μας ενδιαφέρει τι θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Εμείς δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τον Στάθη» είπε σε άλλο σημείο ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης και στο in.gr

Μέχρι και χθες δεν έχει υπάρξει απάντηση από την πλευρά του παρουσιαστή. Σήμερα όμως και μετά τις αντιδράσεις που προηγήθηκαν, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έσπασε τη σιωπή του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Εκανα μία απαράδεκτη πράξη...»

Πώς δεν είχε καμία πρόθεση να βλάψει, αλλά ούτε να προκαλέσει ζημιά στην πρώην σύντροφό του ανεβάζοντας «υπό την επήρεια κακής συγκυρίας» τρία βίντεο από αυστηρά προσωπικές της στιγμές και περίπου 300 φωτογραφίες σε πορνογραφικές ιστοσελίδες, αναφέρει σήμερα στην πρώτη ανακοίνωσή του, μέσω του Πρω1νου στον Ant1, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ζητά συγγνώμη:

«Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν. Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου. Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση...» αναφέρει ο παρουσιαστής στην ανακοίνωσή του.

Πηγές: tanea.gr, in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου