27 Ιουλίου 2013

Περίεργα: Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιδεικνύει τον λούτσο του!

Ενα λούτσο βάρους 21 κιλών ψάρεψε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Τούβα της Σιβηρίας.

Στο ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης της Ρωσίας εμφανίζεται ο Πούτιν να γελά, εμφανώς εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του ψαριού. 

Αφού κατάφερε να βγάλει τον λούτσο από ένα ποτάμι στην περιφέρεια Κρασνογιάρσκ της Σιβηρίας, ο Πούτιν τον πήρε αγκαλιά και πόζαρε με το θήραμά του για τις κάμερες.


Στην εκδρομή συμμετείχε και ο Πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ που μάλλον δεν φάνηκε τόσο τυχερός στο ψάρεμα και για αυτό προτίμησε να ψυχαγωγηθεί φωτογραφίζοντας το τοπίο.

Σύμφωνα με παρατηρητές, οι εικόνες που μεταδόθηκαν από την εκδρομή των δύο ισχυρών ανδρών της Ρωσίας είχαν ως στόχο να αποδείξουν ότι οι δεσμοί τους παραμένουν ακόμη πολύ στενοί, διαψεύδοντας τις φήμες που κάνουν λόγο για εντάσεις στη σχέση τους.


Εδώ και πολλά χρόνια ο Πούτιν καλλιεργεί την εικόνα του ιδιαίτερα δραστήριου, αθλητικού προέδρου. Κατά καιρούς η τηλεόραση τον έχει δείξει να καταδύεται με υποβρύχιο στη Βαϊκάλη και στη Βαλτική, να πιλοτάρει μονοθέσιο της Formula 1, να κυνηγάει φάλαινες, να πετάει με βομβαρδιστικό, ακόμη και να πυροβολεί με ηρεμιστικό μια τίγρη στη Σιβηρία.

___________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου