13 Μαΐου 2017

Αντιδράσεις μετά τη χειρονομία Καμμένου

Τον προκαλούσαν οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας και άρχισαν να τον βρίζουν, ενώ εκείνος παρακολουθούσε ένα παιχνίδι πόλο. Μη μπορόντας όμως να συγκρατηθεί αντέδρεσε με τον χειρότερο τρόπο, κάνοντας "άσεμνες χειρονομίες". Αν ήταν και αυτός ένας απλός οπαδός δεν θα μας έκανε καμιά ιδιαίτερη εντύπωση. Είναι όμως ο υπουργός Εθνικής Αμυνας. Με τη συμπεριφορά του πρέπει να εκπέμπει ήθος και πειθαρχία. Εξάλλου είναι ο κατ' εξοχήν αρμόδιος για την ψύχραιμη αντιμετώπιση των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο, εκεί που οι προκλήσεις είναι συνεχείς και το ατύχημα μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης, στο Κολυμβητήριο του Λαιμού, κατά τη διάρκεια αγώνα πόλο μεταξύ των ομάδων της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού. Ήταν εκεί γιατί η αδερφή του, Αλεξία Καμμένου, είναι προπονήτρια της ομάδας της Βουλιαγμένης.

Ο κ. Πάνος Καμμένος με μια λακωνική του δήλωση, στον sport - fm, αρκέστηκε να πει πως «… έβριζαν από την πρώτη στιγμή την οικογένειά μου, την αδερφή μου Αλεξία και εμένα. Κι όλα αυτά μπροστά στον 11χρονο γιο μου».


Το συμβάν σχολίασε σε αυστηρό τόνο ο Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Αμυνας της Ν.Δ, Αδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για μια ευρωπαϊκή χώρα εν ενεργεία Υπουργός και μάλιστα Υπουργός Εθνικής Άμυνας, που πρέπει να εκπέμπει με τη συμπεριφορά του το ήθος και την πειθαρχία, να συμπεριφέρεται ως χούλιγκαν και με χυδαίο τρόπο σε φιλάθλους, όπως έκανε χθες ο κ. Πάνος Καμμένος. Είναι το πρόσωπο της παρακμής και της ηθικής κατάπτωσης αυτής της Κυβέρνησης».

Το περιστατικό σχολίασαν επίσης, με αναρτήσεις τους στο twitter, ο Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γ. Κουμουτσάκος, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, καθώς και ο Αδωνις Γεωργιάδης:

Giorgos Koumoutsakos‏ @GKoumoutsakos
Υπουργός Άμυνας εν εξάλλω καταστάσει. Ποια εμπιστοσύνη και σιγουριά μπορεί να εμπνεύσει; Κίνδυνος!

Stavros Theodorakis‏ @St_Theodorakis
Όσο σκέφτομαι ότι ο κ.Καμμένος δεν μπορεί να συγκρατηθεί σε έναν αγώνα πόλο γυναικών & του έχουν δώσει την Άμυνα της χώρας με πιάνει σύγκρυο.

Άδωνις Γεωργιάδης‏ @AdonisGeorgiadi
Δηλ μπροστά στον 11χρονο γιό του ο Υπουργός Αμύνης έκανε τέτοιες χειρονομίες; Ακόμη μεγαλύτερη ντροπή.

afirimeno.com






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου