22 Μαΐου 2017

Η Περιστέρα πίεσε την Λαγκάρντ για το χρέος!

Ένα απίστευτο ρεπορτάζ από το Πεκίνο

Στο πρόσφατο ταξίδι στο Πεκίνο, το πρωθυπουργικό ζεύγος βρέθηκε στην Οπερα του Πεκίνου. Εκεί, η κ. Μπαζιάνα είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ.

«Είσαι πολύ δημοφιλής στην Ελλάδα», της είπε, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News και η κ. Λαγκάρντ αναρωτήθηκε με χιούμορ αν αυτό οφείλεται στα ψαρά της μαλλιά.

«Από αυτά που κάνεις για την Ελλάδα», της απάντησε η σύντροφος του πρωθυπουργού και η διευθύντρια του Ταμείου αποκρίθηκε «Κρίμα! Να αλλάξω τότε πολιτική». «Εχεις καιρό να αλλάξεις, μπορείς να κάνεις κάτι για το ελληνικό χρέος», της ανταπάντησε η κ. Μπαζιάνα.

Η τελευταία συνομίλησε και με τη σύζυγο του προέδρου της Τουρκίας, Εμινέ Ερντογάν, η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα την κάλεσε να επισκεφθεί τη Σμύρνη, αλλά η κ. Μπαζιάνα της απάντησε ότι θα ήταν καλύτερα να έρθει το ζεύγος Ερντογάν στην Αθήνα.

Στις 96 ώρες της παραμονής της στο Πεκίνο, η κ. Μπαζιάνα, μαζί με συζύγους άλλων ηγετών βρέθηκε στην Απαγορευμένη Πόλη, ενώ συναντήθηκε και με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Τηλεπικοινωνιών, με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο ανταλλαγής φοιτητών με το πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκει η ίδια, σύμφωνα με την Real News.

Πηγή: το βρήκαμε στο iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου