1 Σεπτεμβρίου 2020

Τα «Ωραία» της Ημέρας 1.9.2020

Ντόναλντ Τραμπ: Ο Τζο Μπάιντεν είναι αδύναμο άτομο, ελέγχεται από «ανθρώπους στο σκοτάδι»! 

Lady Gaga, The Weeknd και BTS νικητές των MTV VMAs 2020. 

Τραμπ: Ο Μπάιντεν ελέγχεται από «ανθρώπους στο σκοτάδι» 

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε χθες Δευτέρα ότι ο αντίπαλός του στις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ο Δημοκρατικός πρώην αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ελέγχεται από ανθρώπους που δεν κατονόμασε, που κατ’ αυτόν καραδοκούν στο «σκοτάδι», επαναλαμβάνοντας ότι ο διεκδικητής του αξιώματός του δεν θα ήταν ικανός να κατευνάσει τις ταραχές στη χώρα.

«Είναι αδύναμο άτομο, πάντα ήταν αδύναμος, όλη του τη ζωή (...). Δεν έπρεπε να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος», έκρινε ο Τραμπ, εξαπολύοντας νέα σφοδρή φραστική επίθεση εναντίον του Μπάιντεν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο συντηρητικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox News χθες βράδυ.

Ο Τραμπ υιοθέτησε συνωμοσιολογικό τόνο. Ο Μπάιντεν, διαβεβαίωσε, ελέγχεται από «ανθρώπους που δεν έχετε ξανακούσει ποτέ». «Άνθρωποι που κινούνται στις σκιές, στο σκοτάδι», απάντησε όταν του ζητήθηκε να διευκρινίσει ποιος ακριβώς θεωρεί πως κινεί τα νήματα του Μπάιντεν. Ο Τραμπ μίλησε ακόμα για ανθρώπους που «ελέγχουν τους δρόμους», αλλά και για «τραμπούκους» που επιβιβάζονται σε πτήσεις φορώντας «μαύρες στολές και (επιχειρησιακό) εξοπλισμό». 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 


Οι νικητές των MTV VMAs 2020

H Lady Gaga ήταν η μεγάλη νικήτρια στην τελετή απονομής των MTV Video Music Awards 2020, που διοργανώθηκε με αλλαγές της τελευταίας στιγμής λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και με υπαίθρια σόου σε διάφορες τοποθεσίες της Νέας Υόρκης χωρίς κοινό ή με περιορισμένο αριθμό θεατών. O Weeknd κέρδισε το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς.

Και οι δύο καλλιτέχνες έστειλαν σημαντικά μηνύματα στους θεατές: «Φορέστε μάσκα» και «Δικαιοσύνη για τον Τζέικομπ Μπλέικ και τη Μπριόνα Τέιλορ» (τους δύο νεαρούς μαύρους που πυροβολήθηκαν από αστυνομικούς).

Η Lady Gaga κέρδισε πέντε βραβεία. Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε επί σκηνής με εννέα διαφορετικές εμφανίσεις που περιελάμβαναν και μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό. Το super group της K-pop, οι BTS, κέρδισαν τέσσερα βραβεία. Το κορυφαίο VMA, το βραβείο Βίντεο της Χρονιάς, απέσπασε ο The Weeknd για την επιτυχία του «Blinding Lights».

Πηγή: amna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου