9 Νοεμβρίου 2013

Ο Kieff αφυπνίζεται!


 

Στο παρελθόν ο Markieff Morris είχε αραιά και που μερικά καλά παιχνίδι. Φέτος φαίνεται να έχει βρει επιτέλους τη σταθερότητα στο παιχνίδι του και έχει ήδη καταφέρει σε 2 συνεχόμενες βραδιές προσωπικά ρεκόρ σε πόντους. Στα τελευταία δύο παιχνίδια κοντρα σε Spurs και Nuggets, ο 24χρονος Forward πέτυχε κατά μ.ο. 25.5 πόντους, 81% σουτ και 11 Rebounds.

Το καλύτερο είναι όμως ο τρόπος με τον οποίο έφτασε σε αυτές τις επιδόσεις. Μακριά από την εποχή που απλώς έπιανε μια πάσα και σούταρε, σήμερα ο Kieff αναλύει κάθε κατάσταση και ψάχνει τις αδυναμίες του αντιπάλου του. Και παρόλο που δεν είναι ούτε ο πιο δυνατός, ούτε ο πιο ψηλός, ούτε ο πιο γρήγορος παίκτης του πρωταθλήματος, πάντα θα πλεονεκτεί σε ένα τουλάχιστον από αυτά έναντι του αντιπάλου του - και αυτό αξιοποιεί πλέον διαρκώς.







Αν οι αμυντικοί αποφασίσουν να τον διπλομαρκάρουν, τότε μπορεί να αντιδράσει είτε με μια γρήγορη κίνηση στο ποστ, είτε να βρει με πάσα τον ελεύθερο συμπαίκτη του, πράγμα που ανακατεύει την αντίπαλι άμυνα. Ακομη και αν ο αντίπαλος προπονητής επιλέγει να του αλλάζει διαρκώς τον αντίπαλο, ο Morris έχει δείξει εξαιρετική ικανότητα να αναπροσαρμόζεται τάχιστα.

Είναι νωρίς για μεγάλα λόγια, αλλά αν συνεχίσει ο ίδιος μαζί με τους Eric Bledsoe, Miles Plumlee και Jeff Green στον ίδιο απρόσμενο ρυθμό, θα ήταν αδύνατο να κατορθώσουν οι Suns μια θέση στα Playoff?


πηγή: http://phxpeter.blogspot.com/2013/11/kieff-erwacht.html






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου