3 Απριλίου 2015

Σύντομες ειδήσεις της ημέρας 3.4.2015

Παραδόθηκε η Βίκυ Σταμάτη. Στην περιοχή του Χαϊδαρίου συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής η Βίκυ Σταμάτη (σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου) , η οποία τα ξημερώματα της Πέμπτης είχε αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο. Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ., η κ. Σταμάτη βρέθηκε στην εκκλησία της Παναγίτσας και ήταν μόνη της.
Ο συνήγορός της, Φραγκίσκος Ραγκούσης, έλαβε ενημέρωση από κοντινό της πρόσωπο ότι επιθυμεί να παραδοθεί και ειδοποιήθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας. 
kathimerini.gr 

Η Kύπρος έχει κάνει ασκήσεις επί χάρτου για Grexit. Ασκήσεις επί χάρτου για την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ έχει κάνει η Κύπρος, δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την οικονομία που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως αναφέρει το Stockwatch. 
ethnos.gr 

Το ΔΝΤ ανακαλεί προσωρινά το προσωπικό του από την Αθήνα, εξαιτίας της δυσφορίας του για τις καθυστερήσεις στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, Το επισημαίνει σε δημοσίευμά του το γερμανικό περιοδικό Spiegel.
ethnos.gr 


Η Ελλάδα είναι έτοιμη να αποπληρώσει την δόση του δανείου στο ΔΝΤ στις 9 Απριλίου, δήλωσε την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας μιλώντας στο Σκάι.


Συνεχίζεται για πέμπτη μέρα η κατάληψη του κτιρίου της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών στην οποία προχώρησε τη Δευτέρα ομάδα αντιεξουσιαστών σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους κρατούμενους για υποθέσεις τρομοκρατίας απεργούς πείνας.
ethnos.gr 

"Νοείται Αριστερά του Τίποτα;" Άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιάννη Πανούση, (που έχει προκαλέσει αίσθηση και αντιδράσεις) στα Νέα σήμερα.
tanea.gr
Ολόκληρο το άρθρο και στο: Νοείται Αριστερά του Τίποτα;

Πανούσης στην "Καθημερινή": Χωρίς όρια θα εκφυλιστούν οι αξίες της Αριστεράς. Οι καταλήψεις – οι οποίες όταν δεν έχουν συμβολικό χαρακτήρα, άρα μικρή διάρκεια και κυρίως όταν δεν έχουν σαφές αίτημα – συνιστούν μια παθογένεια της μεταπολιτευτικής Ελλάδας... 
kathimerini.gr 






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου