31 Οκτωβρίου 2020

Τα Ωραία της Ημέρας 31.10.2020

Γερμανία: Το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό πέταξε στα σκουπίδια το άγαλμα του Τραμπ. 

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Μήνυμα συμπαράστασης με δυο φωτογραφίες στους σεισμοπαθείς στη Σάμο και τις ακτές της Τουρκίας στο Αιγαίο. 

Μαντάμ Τισό: Στα σκουπίδια το άγαλμα του Τραμπ 

Το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό του Βερολίνου πέταξε στον κάδο των απορριμμάτων το ομοίωμα του επιχειρηματία-τηλεοπτικού σταρ που έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ, του Ντόναλντ Τραμπ, μια κίνηση που προφανώς αντικατοπτρίζει τις προσδοκίες του ενόψει των προεδρικών εκλογών της επόμενης Τρίτης.

Σε μια ενέργεια που παραπέμπει σε εσκεμμένη προσβολή, το κέρινο ομοίωμα του προκατόχου του, του Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος θεωρούσε τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ως μια από τις στενότερες συμμάχους του, παρέμεινε στη θέση του, να χαμογελάει πλατιά.

«Η σημερινή ενέργεια έχει μάλλον συμβολικό χαρακτήρα ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ», είπε ο διευθυντής μάρκετινγκ του Μουσείου, Ορκίντε Γιαλτσίνταγκ. «Εδώ στο Μαντάμ Τισό του Βερολίνου απομακρύναμε το κέρινο ομοίωμα του Ντόναλντ Τραμπ ως προκαταρκτικό μέτρο», πρόσθεσε. Πάντως, α
νεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, το κέρινο ομοίωμα του Τραμπ ενδέχεται να επιστρέψει σύντομα στον χώρο.

Πηγής: naftemporiki.gr , ΑΠΕ-ΜΠΕ


Η συμπαράσταση του 
Ρόμπερτ Ντε Νίρο στους σεισμοπαθείς 

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Τwitter, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο κοινοποίησε δύο συγκλονιστικές φωτογραφίες με σκυλιά να ψάχνουν για αγνοούμενους μέσα στα συντρίμμια κτιρίων που κατέρρευσαν από τον φονικό σεισμό στη Σάμο και τις ακτές της Τουρκίας στο Αιγαίο. 

«Καταστροφικά νέα έρχονται από το ελληνικό νησί της Σάμου και τις ακτές της Τουρκίας στο Αιγαίο. Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και όσους έχουν επηρεαστεί από αυτή την τρομακτική τραγωδία» ανέφερε στο tweet του.

Robert De Niro ᵖᵃʳᵒᵈʸ @RobertDeNiroUS
"Devastating news coming from the #Greek island of Samos and the Aegean coast of #Turkey. Our thoughts are with the families of the victims and all those affected by this terrible tragedy." #Earthquake #Σεισμος #Deprem

Πηγή: 
twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου