1 Ιανουαρίου 2016

Σύντομες Ειδήσεις της Ημέρας 1.1.2015

ΕΛΛΑΔΑ: Με ευχές για μια καλύτερη χρονιά υποδέχθηκε η χώρα το 2016. Παυλόπουλος: Είμαι αισιόδοξος - Χρειάζεται συναίνεση που δεν σημαίνει συγκυβέρνηση. Πυροτεχνήματα και βεγγαλικά σε όλες τις πόλεις. 

«Πόθεν έσχες» για όλους το 2016. Πριν από τη δήλωση των περιουσιακών στοιχείων στο περιουσιολόγιο, οι φορολογούμενοι θα κληθούν αρχικά να αποκαλύψουν εθελοντικά τυχόν αδήλωτα εισοδήματα που έχουν, θα υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα συμπληρώσουν την ειδική φόρμα στο περιουσιολόγιο, περίπου στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.

Καμπανάκι Τσίπρα για συντάξεις. Στην παραδοχή, έστω και καθυστερημένα, του αδιεξόδου στο οποίο έχει περιέλθει το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας και της αναπόφευκτης αναγκαιότητας της προσαρμογής του, προέβη χθες, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο πρωθυπουργός.

Καρέλιας: Έκτακτες παροχές άνω των 3 εκατ. στους εργαζομένους. Έκτακτες παροχές ύψους άνω των 3 εκατ. ευρώ προς τους εργαζομένους της ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της καπνοβιομηχανίας «Καρέλια Α.Ε.», κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης γιορτής που διοργανώνει κάθε χρόνο για το προσωπικό της στις εγκαταστάσεις της, στην Καλαμάτα.

Κατεδάφιση αυθαίρετων στην παραλία της Λούτσας. Μπουλντόζες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης βρέθηκαν χθες και προχθές στην παραλία της Λούτσας, στον Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδας, ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα κατεδαφίσεων αυθαιρέτων σε αιγιαλούς και παραλίες της Αττικής.

ΚΟΣΜΟΣ: Υψηλός φόρος αίματος, άνοδος της ξενοφοβίας. Από το Παρίσι μέχρι την Μπανγκόκ κι από την Αγκυρα μέχρι το Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνιας, η φετινή Πρωτοχρονιά γιορτάστηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με νωπές τις αναμνήσεις από τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις. 

Πύρινος εφιάλτης σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ντουμπάι. Εφιαλτική ήταν η αλλαγή του χρόνου για τους ενοίκους ενός πολυτελούς και πολυώροφου ξενοδοχείου στο κέντρο του Ντουμπάι. Η φωτιά που ξέσπασε είχε ως αποτέλεσμα να τυλιχθεί στις φλόγες σχεδόν ολόκληρος ο ουρανοξύστης. Η πυρκαγιά έκαιγε επί ώρες και προκάλεσε εκταταμένες ζημιές. Ένας άνθρωπος υπέστη έμφραγμα από τον καπνό και άλλοι 14 τραυματίστηκαν. Σκηνές αλλοφροσύνης καταγράφηκαν στη διάρκεια της φωτιάς.

Συναγερμός στο Μόναχο λόγω πληροφοριών για επίθεση του ΙΚ. Η Γερμανία έλαβε μια πληροφορία μερικές ώρες πριν από τα μεσάνυχτα σύμφωνα με την οποία κατονομαζόμενοι μαχητές από το Ιράκ και τη Συρία σχεδίαζαν επιθέσεις στο Μόναχο, όμως η αστυνομία δεν μπόρεσε να βρει τους υπόπτους και δεν είναι καν σίγουρη αν υπάρχουν ή αν βρίσκονται στη χώρα, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της αστυνομίας του Μονάχου.






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου