22 Ιανουαρίου 2016

Ασφαλιστικό: Η επανάσταση της γραβάτας!

Κρέμασαν τις γραβάτες τους δικηγόροι, γιατροί, μηχανικοί, φαρμακοποιοί, φοροτεχνικοί και λοιποί ελευθεροι επαγγελματίες, διαμαρτυρόμενοι για το Ασφαλιστικό! Κάποιοι μηχανικοί κρέμασαν και τα κράνη τους!

Ηταν και χθες πολλοί, αποφασισμένοι και μαχητικοί. Ηταν για δεύτερη φορά μια εντυπωσιακή μαζική αμφισβήτηση του Αλ. Τσίπρα και της κυβέρνησής του. Ηταν ευρηματικά και τα συνθήματα που ακούστηκαν στον έναν χρόνο διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, έξω και πάλι από τη Βουλή, διαμαρτυρόμενοι για το Ασφαλιστικό. 


Ο τρόπος αυτή τη φορά ήταν πρωτότυπος. Επειδή την προηγούμενη φορά τους κατηγόρησε η κυβέρνηση ότι πραγματοποιούν διαδήλωση με γραβάτες, έκαναν τις γραβάτες σήμα κατατεθέν τους. Δεν είναι μόνο ότι έλεγαν πως«άρχισε η επανάσταση της γραβάτας», αλλά κρέμασαν σε ένα δέντρο τις γραβάτες τους προκαλώντας αίσθηση σε μία κίνηση γεμάτη έντονους «επαναστατικούς» συναισθηματισμούς. 


Πάλι ακούστηκαν τα συνθήματα «Κάτσε καλά, Κατρούγκαλε» ή« Πάρτε τον Κατρούγκαλο και φύγετε από εδώ», αλλά και ένα καινούργιο σύνθημα: «Να δούμε ποιος θα πρωτομπεί στο ελικόπτερο» φώναζαν, την ώρα που το ελικόπτερο της Αστυνομίας πετούσε πάνω από τα κεφάλια τους. Και οι συριζαίοι βουλευτές στη Βουλή τα έβλεπαν όλα αυτά από την τηλεόραση μουδιασμένοι... 

Πηγή: Με στοιχεία από το www.tovima.gr


yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου