16 Ιανουαρίου 2016

Τα σπίτια της Airbnb που προτιμούν οι χρήστες της

Η Airbnb, η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα στον κόσμο που φιλοξενεί καταχωρίσεις ενοικιαζόμενων κατοικιών, είναι τόσο δημοφιλής, κυρίως επειδή οι άνθρωποι μπορούν να ανοίξουν τις εξαιρετικές ή παράξενες κατοικίες τους σε όλο τον κόσμο.
Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία της Airbnb που αποτυπώνουν ποιες κατοικίες προτιμώνται περισσότερο, φαίνεται ότι οι πελάτες της επιθυμούν διακαώς τα εντυπωσιακά και εκκεντρικά σπίτια. Οι τρεις πρώτες προτιμήσεις τους:

Νο 3: Φωτογραφία επάνω αριστερά. Μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το διάσημο καθεδρικό ναό Duomo, αυτό το δεντρόσπιτο στη Φλωρεντία της Ιταλίας, είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να ζήσετε την Τοσκάνη. Το Casa Barthel σας προσφέρει τα πάντα από τον κήπο με προϊόντα για την κουζίνα έως ένα γήπεδο τένις. Η θέση του είναι κοντά στην Φλωρεντία και στη Σιένα για μικρές ημερήσιες εκδρομές.
 
 
Νο 2: Σχεδιασμένο ως ένα ζευγάρι από κοχύλια, το Casa Caracol στην Ίσλα Μουχέρες στο Μεξικό, είναι κατασκευασμένο στο εσωτερικό από κελύφη ή από υλικά που μοιάζουν σαν τέτοια. Το ακίνητο διαθέτει ιδιωτική πισίνα και μια παραλία απέναντι από το δρόμο.

 
Νο 1: Αυτό το δεντρόσπιτο είναι ο πιο επιθυμητός προορισμός της Airbnb. Τα τρία ξεχωριστά δεντρόσπιτα συνδέουν το υπνοδωμάτιο και το καθιστικό με ένα υπαίθριο καθιστικό και βρίσκεται σε ένα δάσος στην καρδιά του κέντρου της Ατλάντα.

Πηγή: www.newmoney.gr

Περισσότερα στο:
http://www.newmoney.gr/diethni/267598-aites-einai-oi-katoikies-tis-airbnb-gia-tis-opoies-%C2%ABsfazontai%C2%BB-oi-xristes






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου