6 Ιανουαρίου 2016

Βανέσα Ρεντγκρέιβ: Οι Ελληνες δείχνουν την ανθρωπιά στην Ευρώπη

«Οι Έλληνες δείχνουν στην Ευρώπη την ανθρωπιά, δείχνουν στον κόσμο πώς μπορείς να βοηθήσεις τον συνάνθρωπό σου» δήλωσε η Βανέσα Ρεντγκρέιβ κατά την επίσκεψή της στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων του Ελαιώνα την Τρίτη. «Η Ελλάδα δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα μόνη της.
Οφείλουμε να πούμε στις κυβερνήσεις μας ότι η Ελλάδα έχει αφεθεί να το αντιμετωπίσει μόνη της. Έχω υποχρέωση να κάνω ό,τι μπορώ για τους πρόσφυγες και τους αιτούντες άσυλο» δήλωσε η βραβευμένη βρετανίδα ηθοποιός.

Παλαιστίνιοι, Ιρανοί, Πακιστανοί, Λιβανέζοι και Αφγανοί που φιλοξενούνται στον Ελαιώνα συνωστίστηκαν γύρω από την κυρία Ρεντγκρέιβ για να της πουν την ιστορία τους. 


«Οι άνθρωποι αυτοί αναζητούν μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά τους». «Οι Έλληνες έδειξαν κάτι ανεκτίμητο στον κόσμο. Προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε. Η κυβέρνηση της χώρας μου είναι πολύ κακή. Πρέπει να εξηγήσουμε στον κόσμο τι μπορεί να γίνει. Εδώ στην Ελλάδα δείξατε τι μπορεί να γίνει. Ο κόσμος πρέπει να ευχαριστήσει τους κατοίκους των υπέροχων νησιών σας» ανέφερε, μεταξύ άλλων η βρετανίδα ηθοποιός. 

Πηγή: Στοιχεία από www.tovima.gr






yle="text-align: center;">

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου