9 Νοεμβρίου 2019

Τα «Ωραία» της Ημέρας 9.11.2109

Άγρια επίθεση μέσω του λογαριασμού του στο Facebook εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης στον Άδωνι Γεωργιάδη, προκαλώντας τον "αν έχει άντερα!" να βγάλει τον ίδιο και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο από την αίθουσα της προανακριτικής. Άμεση ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη, που νωρίτερα τον εξομοίωνε με τον Κασιδιάρη.
Παπαγγελόπουλος: Ρασπούτιν τέλος, έρχεται η εποχή της Μεσσαλίνας!

Άγρια αντιπαράθεση Πολάκη - Γεωργιάδη

Ειδικότερα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Γεωργιάδη! Έλα να μας βγάλεις από την αίθουσα Εσύ, αν έχεις άντερα! Άντε,ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζή, που θα τολμήσεις Εσύ ΣΚΟΥΠΙΔΙ της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις …. ΟΥΣΤ !!»
Γεωργιάδη!!!! Ελα να μας βγάλεις απο την αίθουσα Εσυ ,αν εχεις αντερα!!!
Αντε,ορφανό του Παττακού και υποτακτικέ του Φρουζη, που θα τολμήσεις Εσυ ΣΚΟΥΠΙΔΙ της ανθρώπινης ιστορίας να μας χαρακτηρίσεις .... ΟΥΣΤ !!


Άμεση ήταν η απάντηση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, με ανάρτησή του στο twitter:
Άδωνις Γεωργιάδης✔@AdonisGeorgiadi
Όταν είπα χθες ότι η αντικοινοβουλευτική τους συμπεριφορά, τους εξομοιώνει με τον Κασιδιάρη ο οποίος έλεγε ακριβώς τα ίδια, έπεσαν οι δημοσιογράφοι να με φάνε. Το βράδυ ο κ. Πολάκης έσπευσε με μία «καλαίσθητη» και «ήρεμη» ανάρτηση του να αποδείξει απλώς τους ισχυρισμούς μου...


Σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη στην "Καθημερινή"

Όλα ξεκίνησαν μετά τα όσα είπε, το πρωί της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ, όπου μιλώντας για την αναβολή της συνεδρίασης της Προανακριτικής είπε: «Νομίζω ότι η Βουλή χειρίστηκε το θέμα σωστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήγε για να κάνει σόου. Ήθελαν το σόου που αστυνομικοί θα τράβαγαν έξω τον Πολάκη και τον Τζανακόπουλο. Θα φώναζαν αυτοί για το κράτος της Δεξιάς που επανέρχεται. Πήγε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για να κάνουν ένα σόου και αυτό δεν τους βγήκε. Η Βουλή έχει κανονισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τη φρουρά για να βγάλει έξω τον Κασιδιάρη. Ο σύγχρονος Κασιδιάρης είναι ο Πολάκης με τον Τζανακόπουλο. Αν ένας της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τον κανονισμό είναι κακός αλλά αν τον παραβιάζει ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλός. Να τελειώσει η πλάκα. Νόμοι ισχύουν για όλους το ίδιο. Η συμπεριφορά του Κασιδιάρη, του Τζανακόπουλου και του Πολάκη, ως προς τον σεβασμό του κανονισμού της Βουλής, σ’ αυτή την περίπτωση είναι ίδια».

Πηγές: tanea.gr, facebook.com, twitter.com


Παπαγγελόπουλος: Ρασπούτιν τέλος, έρχεται η εποχή της Μεσσαλίνας!


Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μιλώντας στα «ΝΕΑ», λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της Προανακριτικής Επιτροπής, προχωρά στον εντυπωσιακό αυτό προσδιορισμό ως ρωμαίας αυτοκράτειρας για τη δικαστική λειτουργό Ελένη Ράικου.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για την Ελένη Ράϊκου και την αποκάλυψη ότι θα μιλήσει για ορισμένα αιτήματα της προς τον ίδιο, ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απάντησε:

«Δεν ξέρω πόσες αποκαλύψεις θα με αναγκάσει να κάνω η κυρία Ράικου. Σε κάθε ψέματα της θα απαντάω με μια αλήθεια. Στόχος μου είναι να αποκαλύψω περαιτέρω πόσο αναξιόπιστα είναι τα μυθεύματα της για τον δήθεν Ρασπούτιν, που τα εφηύρε πολλούς μήνες μετά την παραίτησή της για να συγκαλύψει τις μεγάλες ευθύνες της ως εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς. Η εποχή του Ρασπούτιν τελείωσε όμως, μπαίνουμε στην εποχή της Μεσσαλίνας. Θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και γαργαλιστική…».


Πηγές: skai.gr, tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου