18 Νοεμβρίου 2019

Ας υιοθετήσουμε ένα αδέσποτο σκυλάκι

Είναι ενθαρρυντικό να βλέπει κανείς επιχειρήσεις να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη. Αυτή τη φορά, είναι η, με έδρα την Πολιτεία της Βόρειας Ντακότα στις ΗΠΑ, ζυθοποιΐα Fargo που απλώνει χέρι βοήθειας σε αδέσποτα σκυλάκια. 

Συνεργάστηκε, πρόσφατα, με ένα καταφύγιο αδέσποτων σκύλων και κυκλοφόρησε μια σειρά μπύρες, όπου στο τενεκεδάκι φιγουράρουν φωτογραφίες σκύλων που αναζητούν μόνιμο σπίτι.

Η καινούργια σειρά τενεκεδάκια - περιορισμένης, χρονικά, κυκλοφορίας - για την Original Lager της ζυθοποιΐας παρουσιάστηκε στην εκδήλωση «4 Luv of Dog Rescue». «Ελπίζουμε ότι μέσω αυτής της εκδήλωσης θα ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο για αυτά τα σκυλάκια και, αν όλα πάνε κατ' ευχήν, να τους βρούμε δικό τους σπίτι» διαβάζουμε στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook. 


Η ιδέα ήταν του Τζέραντ Ράιαν, ο οποίος εθελοντικά συμμετέχει στο καταφύγιο αδέσποτων και εργάζεται στην Northern Plains Label, εταιρεία σχεδιασμού λογοτύπων για ζυθοποιίες.

«Πλησίασα το αφεντικό μου και του πρότεινα να κάνουμε δωρεά λογότυπα σε μια ζυθοποιία που θα ήταν πρόθυμη να φιλοξενήσει στα τενεκεδάκια μπίρας φωτογραφίες των σκύλων μας. Η ιδέα τον ενθουσίασε. Ρώτησα στη Fargo Brewing αν επιθυμούν να το κάνουν κι ενθουσιάστηκαν κι εκείνοι... Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εγκάρδια και πέραν των προσδοκιών μας» είπε στο Bored Panda ο Τζέραντ Ράιαν. 

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ , ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου