3 Ιανουαρίου 2021

Ο Τσιτσιπάς ταξίδεψε στο Ντουμπάι αλλά όχι για να διασκεδάσει σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα διαμοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο ισχυρισμός σύμφωνα με τον οποίο ο επαγγελματίας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, ταξίδεψε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να γιορτάσει την έλευση του νέου έτους. Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός είναι παραπλανητικός. Ας δούμε, σύμφωνα με τα 
ellinikahoaxes.grτι ισχύει:

«Σε αντίθεση με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, το ταξίδι του Στέφανου Τσιτσιπά δεν πραγματοποιήθηκε με σκοπό την παρουσία του σε πρωτοχρονιάτικο πολυτελές πάρτι στην κοσμοπολίτικη μητρόπολη των ΗΑΕ, Ντουμπάι.
Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας προπονείται στο Ντουμπάι ήδη από τις 17 Δεκεμβρίου του 2020 πραγματοποιώντας την προετοιμασία του για το φετινό Αυστραλιανό Όπεν. Παρά την καθυστέρηση 3 εβδομάδων το δημοφιλές τουρνουά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου του 2021. 
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας πρωταθλητής κάνει την προετοιμασία του στο Ντουμπάι. Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πως το Ντουμπάι αποτελεί την τοποθεσία που επιλέγει κάθε χρόνο για να κάνει την προετοιμασία του
». 


Την ημέρα της πρωτοχρονιάς το protothema.gr έργαφε:
«Τη στιγμή που τόσο η Αθήνα όσο κι οι περισσότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ερήμωναν εξαιτίας των μέτρων για την προστασία από την εξάπλωση της πανδημίας Covid-19, μια μερίδα γνωστών και λιγότερο γνωστών συμπολιτών μας, ανάμεσά τους και ο πρωταθλητής τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, «τσουβάλιαζαν» σμόκιν και 12ποντες γόβες στη βαλίτσα.
Προφανώς και δεν έβρισκαν λόγο να απολαύσουν την σαμπάνια τους μόνο με τους δικούς τους ανθρώπους συν μία οικογένεια, βάσει των συστάσεων της κυβέρνησης, από τη στιγμή που είχαν τη δυνατότητα να βρεθούν σε μόλις 4 ώρες και 32 λεπτά στο αστραφτερό «Λας Βέγκας της Μέσης Ανατολής», το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.
Εκεί που η τοπική κυβέρνηση ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική και χαλαρή πολιτική απέναντι στην επέλαση της πανδημίας. Τα πάντα ανοιχτά, εστιατόρια, κλαμπ, παραλίες και εμπορικά κέντρα, με την προϋπόθεση να τηρούνται οι αποστάσεις και να φοράνε όλοι μάσκα». 

Ίσως εδώ είναι δυστυχώς ανάγκη να επισημάνουμε το γνωστό: Ότι «ο διάσημος Έλληνας επαγγελματίας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, πέρα από τον εαυτό του δεν εκπροσωπέι κανέναν άλλο»... 

Πηγές: Με στοιχεία από 
ellinikahoaxes.gr, protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου