27 Ιανουαρίου 2016

15 αξέχαστες φωτογραφίες απ' τον έναν χρόνο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Δεκαπέντε από τις πιο αξέχαστες φωτογραφίες απ' τον έναν χρόνο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Από το lifo.gr:  

Αριστερά: Υποδοχή ροκ σταρ. Ο Τσίπρας ψηφίζει. Είναι Κυριακή πρωί, 25 Ιανουαρίου 2015. (SOOC). 
Το πιο εντυπωσιακό ανσάμπλ εμφανίστηκε στην ορκωμοσία της κυβέρνησης στις 27 Ιανουαρίου. Φυσικά προκειται για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου (SOOC):

Tότε που «σκοτώθηκε» η Τρόικα και γεννήθηκαν οι Θεσμοί. / Συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Jeroen Dijsselbloem, στο ΥΠΟΙΚ, στις 30 Ιανουαρίου, 2015: 

H αξέχαστη παρέλαση mini - γλέντι αλά ΣΥΡΙΖΑ / ΑΝΕΛ στις 25 Μαρτίου (SOOC):

Ο υπουργός οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, στο μέγαρο Μαξίμου (27 Μαρτίου 2015 - Nick Paleologos / SOOC): 

Καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών επαναπροσλήφθηκαν και γιορτάζουν με τον Κατρούγκαλο. (11 Μαΐου 2015 0 Nikos Libertas/SOOC): 

Το πετροπλυμένο μπλουζάκι του Γιάνη Βαρουφάκη έκλεψε την παράσταση στη γιορτή για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ. (Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 - Nikos Libertas / SOOC):  
  

Κατά τη διάρκεια βαρυσήμαντης ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Σύριζα, (16 Ιουνίου 2015: Nikos Libertas / SOOC):

Πρώτη μέρα των capital control, στην Αθήνα, 29 Ιουνίου, 2015 (Alexandros Michailidis / SOOC):

Οι όροι αντιστράφηκαν πλέον. Άδωνις Γεωργιάδης και Χαρίσιος Κάτανας των ΑΝΕΛ στο πιο fight club στιγμιότυπο της χρονιάς (16 Ιουλίου 2015, SOOC):

Εκείνες τις ημέρες αλληλοκράζονταν δημοσίως, αλλά στην εκδήλωση Μνήμης για τα 41 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας, Τσίπρας και Κωνσταντοπούλου αναγκάστηκαν να καθίσουν δίπλα δίπλα... (23 Ιουλίου, 2015, Nikos Libertas / SOOC): 

Στις ψηφοφορίες για τα προαπαιτούμενα, ο πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάνης Βαρουφάκης, έκανε πάντα μια έκπληξη: είτε μη πηγάινοντας, είτε ψηφίζοντας ΟΧΙ, είτε ψηφίζοντας ΝΑΙ (31 Ιουλίου 2015 / SOOC): 

Στιγμιότυπα απο την τηλεμαχία μεταξύ Α. Τσίπρα και Β. Μεϊμαράκη, στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, στην Αθήνα, στις 14 Σεπτεμβρίου, 2015 (Menelaos Myrillas / SOOC): 

Η πρώτη οικογενειακή φωτο της νέας κυβέρνησης, μπροστά από την Βουλή, Αθήνα, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015. (ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ): 

Η χαλαρή στάση του Πρωθυπουργού την ώρα εθνικού ύμνου, συζητήθηκε ιδιαιτέρως κατά την κατάθεση στεφάνου του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολλάντ στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, (Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2015 / Konstantinos Tsakalidis / SOOC): 

Πηγή: www.lifo.gr (όπου μπορείτε να δείτε και άλλες)

1 σχόλιο:

  1. καλή επιλογή φωτογραφιών. Εκείνος ο Βαρουφάκης όμως μας ...λείπει τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή