24 Οκτωβρίου 2016

Διακοπή συνεργασίας Αυγής - Public Issue

Μέσω μηνύματος στο twitter ανακοίνωσε η εταιρεία έρευνας αγοράς και δημοσκοπήσεων Public Issue την διακοπή συνεργασίας της με την Αυγή.


Σύμφωνα με την δημοσκόπησης της Public Issue το 36% θεωρεί ότι μία κυβέρνηση ΝΔ θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, ενώ το 14% απάντησε ότι είναι καταλληλότερο το σχήμα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Καταλληλότερος Πρωθυπουργός αναδείχθηκε με 43% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και με 23% ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε non paper, το Μαξίμου φάνηκε σαν να νουθετεί την Αυγή, σημειώνοντας πως «οι δημοσκοπήσεις, έγκυρες ή μη, με επιστημονικό ή λιγότερο επιστημονικό τρόπο διαμόρφωσης ερωτημάτων και επεξεργασίας δεδομένων, χρησιμοποιούνται ως επιχείρημα, στην διαμόρφωση του πολιτικού κλίματος».

Πηγή: www.tovima.gr 

Αντι σχολίου: Και να σκεφτεί κανείς ότι σήμερα στην Αυγή υπάρχει άρθρο (για άλλο θέμα) με τίτλο: "Είμαστε η "ΑΥΓΗ" στο σκοτάδι σας". Και στη συνέχεια:
"64 χρόνια τώρα. Είμαστε η "ΑΥΓΗ" στο σκοτάδι σας, η απάντηση στη μαύρη προπαγάνδα, τη λάσπη, τη διαπόμπευση αγωνιστών, επώνυμων, ανώνυμων, πολιτικών και πολιτών τόσων χρόνων. Είμαστε η "ΑΥΓΗ" της ενημέρωσης στο σκοτάδι της διαστρέβλωσης των αγώνων μισού και βάλε αιώνα τώρα"...

1 σχόλιο: