24 Ιουλίου 2020

Τα Ωραία της Ημέρας 24.7.2020

Σχόλιο του Σιλβέστερ Σταλόνε για τη χρήση μάσκας ξεσηκώνει αντιδράσεις.

Σταυροφορία κατά του Covid-19 στο νησί Γκότλαντ τη Σουηδία από καβαλάρηδες, με στολές ιπποτών του μεσαίωνα. 


Σιλβέστερ Σταλόνε: Σχόλιο για τη χρήση μάσκας, ξεσήκωσε αντιδράσεις

Θύελλα επικρίσεων ξεσήκωσε η δήλωση του Σιλβέστερ Σταλόνε ότι ο χαρακτήρας του Ράμπο θα ήταν αντίθετος με τη χρήση μάσκας ως μέσω προφύλαξης από τον κορωνοϊό.
Ο 74χρονος ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την ταινία δράσης του «Ράμπο: Το πρώτο αίμα» του 1982, το οποίο δείχνει τον Ράμπο χωρίς μάσκα με τον ηθοποιό να αναρωτιέται: «Πού είναι η μάσκα, γιε μου;». 


Στη συνέχεια, ο Σταλόνε πρόσθεσε τη λεζάντα: «Αν έπρεπε να γίνει το Πρώτο Αίμα σήμερα...».
Πολλοί ήταν οι θαυμαστές του ηθοποιού που θεώρησαν ότι ο ηθοποιός αστειεύτηκε με τον τρόπο αυτό στη συνεχιζόμενη συζήτηση σχετικά με το εάν ο κόσμος πρέπει να φοράει ή όχι μάσκα για να προστατευθεί από τον κορωνοϊό.
Παρά την ανάρτησή του, ο Σταλόνε έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές φορώντας μάσκα.

Σουηδία: Σταυροφορία κατά του Covid-19 στο νησί Γκότλαντ


Σταυροφορία εναντίον της Covid-19: Καβαλάρηδες, με στολές ιπποτών του μεσαίωνα, στρατολογήθηκαν από τις αρχές ενός νησιού στη 
νοτιοανατολική Σουηδία για να πείσουν τους τουρίστες να τηρούν τις αποστάσεις.
Ντυμένοι με πανοπλίες του 12ου αιώνα και φορώντας ένα σήμα που γράφει «Μαζί αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας», οκτώ «ιππότες» θα επιβλέπουν αν οι τουρίστες τηρούν τα προληπτικά μέτρα στο νησί Γκότλαντ, ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό το καλοκαίρι στη Βαλτική.
«Στέλνουμε τρία μηνύματα: τηρείτε τις αποστάσεις, πλένετε τακτικά τα χέρια σας και μείνετε στο σπίτι αν δεν αισθάνεστε καλά», εξήγησε ο Λέναρτ Μποργκ, που είχε αυτήν την πρωτοβουλία, εκφράζοντας την ικανοποίησή του γιατί οι «στρατιώτες του κορονοϊού» τραβούν την προσοχή, ιδίως μάλιστα όταν είναι έφιπποι.

Πηγές: naftemporiki.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου