20 Ιουλίου 2020

Τα Ωραία της Ημέρας 20.7.2020

Το Instagram πόσταρε στο... Instagram συγκλονιστική φωτογραφία από τα Μετέωρα 

Η σέξι ποδηλάτισσα 
Λούσια Γιαβορτσέκοβα ποζάρει ολόγυμνη στην παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στο νησί. 

Το Instagram πόσταρε συγκλονιστική φωτογραφία από τα Μετέωρα 

Περισσότερα από 1.200.000 likes συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες μία εντυπωσιακή και επιβλητική αεροφωτογραφία από τα Μετέωρα, που πόσταρε στον επίσημο λογαριασμό του το Instagram. 
«Γεια από την Καλαμπάκα. Ονειρευόμαστε αυτό το μικρό χωριό που βρίσκεται στη βάση των Μετεώρων, ενός σχηματισμού βράχων στην κεντρική Ελλάδα. Τα Μετέωρα (που μεταφράζονται ως "αιωρούμενα στον αέρα") είναι γνωστά για το συγκρότημα απομακρυσμένων μοναστηριών, χτισμένα ψηλά σε αυτούς τους φυσικούς πυλώνες», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

Πηγές: kathimerini.gr , instagram.com 

Λούσια Γιαβορτσέκοβα: Ολόγυμνη στο Ναυάγιο της Ζακύνθου 

H 28χρονη Σλοβάκα σέξι ποδηλάτισσα αγαπά ιδιαίτερα την πατρίδα μας γεγονός που αποδεικνύουν οι συνεχείς επισκέψεις της στα ελληνικά νησιά. 
To 2018 η Λούσια Γιαβορτσέκοβα (Lucia Javorčeková) είχε ανακοινώσει την αποχώρηση της από την ενεργό αθλητική δράση και έκτοτε εργάζεται ως μοντέλο και DJ. 
Φέτος το δημοφιλές μοντέλο βρέθηκε στην Κρήτη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, ενώ τις τελευταίες μέρες επισκέφθηκε Αθήνα για να προωθήσει μια διαφημιστική καμπάνια.
Μάλιστα στην τελευταία της ανάρτηση στο instagram επέλεξε να ποζάρει ολόγυμνη στην πανέμορφη παραλία Ναυάγιο της Ζακύνθου, δίπλα από το πλοίο «Παναγιώτης», κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στο νησί και τον ελληνικό τουρισμό. 

Πηγές: protothema.gr , instagram.com

Σχετικές με τα Μετέωρα αναρτήσεις μας:
Στα Μετέωρα
Στο Μεγάλο Μετέωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου