31 Ιουλίου 2020

Συλλεκτική έκδοση ΕΛΤΑ: «Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε - Σας ευχαριστούμε Όλους»

«Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε - Σας ευχαριστούμε Όλους» είναι το μήνυμα της νέας συλλεκτικής έκδοσης γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ. 

Η παρουσίαση έγινε χθες στις νέες εγκαταστάσεις της Πολιτικής Προστασίας από τον γενικό εμπορικό διευθυντή των ΕΛΤΑ Γιώργο Κάτρη, τον γενικό διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού Ησαΐα Τσιτόγλου και τον διευθυντή φιλοτελισμού Ευάγγελο Παπαχρήστο. 

Σύμφωνα με τη ΓΓΠΠ, η νέα έκδοση προβάλλει την επιτυχή διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα, την κοινή νίκη, το αποτέλεσμα των προσπαθειών όλων να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα.


Υπογραμμίστηκε πως με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ουσιαστική διάθεση προσφοράς στη μάχη ενάντια στον κορονοϊό, τα ΕΛΤΑ αποδεικνύουν ότι στέκονται έμπρακτα δίπλα σε όλα τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και δίπλα στον κάθε πολίτη.



Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, σε ανακοίνωση των ΕΛΤΑ, τόνισε: «Αυτή η σειρά γραμματοσήμων συμβολίζει την υπερηφάνεια όλων εμάς των ανθρώπων των Ελληνικών Ταχυδρομείων που φέραμε εις πέρας μια δύσκολη διπλή αποστολή: Επιτύχαμε μηδενικό δείκτη κρουσμάτων στο δίκτυό μας, ενώ παράλληλα εξασφαλίσαμε την υγεία των εργαζομένων και των πελατών μας. Την ώρα που εσείς μείνατε σπίτι, δίνοντας τη δική σας μάχη, εμείς κρατήσαμε τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανοικτά. Μοιράσαμε δέματα, αλληλογραφία και συντάξεις, υποστηρίζοντας την κοινωνία και την οικονομία. Γίναμε, έτσι, ο συνεκτικός κρίκος της Ελλάδας και βγήκαμε νικητές. Σας ευχαριστούμε όλους». 

Η ειδική έκδοση περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:
Φυλλαράκι 4 Αυτοκόλλητων Ειδικών και Προσωπικών Γραμματοσήμων με θέμα «Μείναμε σπίτι και κερδίσαμε.  
Φυλλαράκι 4 Αυτοκόλλητων Ειδικών και Προσωπικών Γραμματοσήμων με θέμα «Σας ευχαριστούμε όλους».
Αριθμημένο Ειδικό Συλλεκτικό Λεύκωμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ειδική, συλλεκτική έκδοση γραμματοσήμων «Μείναμε Σπίτι και Κερδίσαμε-Σας ευχαριστούμε Όλους», δείτε την παρουσίαση: https://youtu.be/pE-wwvz3LNA

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, elta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου