27 Δεκεμβρίου 2020

15 από τις φωτογραφίες της χρονιάς στην Ελλάδα του 2020

Κάποια στιγμιότυπα από την ελληνική επικαιρότητα του 2020, 
από τη "Ναυτεμπορική":

Αριστερά: Μια γυναίκα κρατάει όσα πράγματα μπόρεσε να σώσει απο την πυρκαγιά που ξέσπασε στον καταυλισμό της Μόριας. REUTERS / ELIAS MARCOU

Επανένταξη Φλαμίνγκο στο φυσικό περιβάλλον, από το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δράση για την Άγρια Ζωή», στη λίμνη Γεράνι του υδροβιότοπου της Σάνη στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Το Φλαμίνγκο, περίπου ενός έτους, διασώθηκε από το Δασαρχείο Κασσάνδρας με σοβαρά τραύματα στο σώμα και μεταφέρθηκε για νοσηλεία στις εγκαταστάσεις του σωματείου «Δράση για την Άγρια Ζωή».  SOOC / Konstantinos Tsakalidis: 

Αστυνομικοί προχωρούν σε βίαιες προσαγωγές κατα τη διάρκεια της πορείας για την 47η Επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στην Αθήνα. INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: 

Συγκρούσεις με την αστυνομία μετά την πορεία ενάντια στην απαγόρευση των διαδηλώσεων. INTIME NEWS / ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ:

Μετανάστες και πρόσφυγες βρήκαν καταφύγιο μέσα στο νεκροταφείο του χωριού Παναγιούδα βόρεια της Μυτιλήνης. INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ:

Υπάλληλοι γραφείου τελετών, ντυμένοι με ειδικές στολές, τοποθετούν ένα φέρετρο σε νεκροταφείο για θύματα κορωνοϊού, στην Θεσσαλονίκη. SOOC / Konstantinos Tsakalidis:

Διαμαρτυρία για το περιβάλλον με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στο Σύνταγμα. SOOC / Nikos Libertas: 

Επεισόδια μεταξύ φοιτητών και αστυνομίας, μετά το τέλος πορείας εκπαιδευτικών στην Αθήνα. INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: 

Ένας σκύλος ποζάρει στα εγκαίνια της ανακατασκευασμένης πλατείας Ομονοίας. SOOC / George Vitsaras: 

Μεγάλα προβλήματα στην Εύβοια προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή. Υπόγεια και ισόγεια σπιτιών πλημμύρισαν και η Πυροσβεστική δέχθηκε δεκάδες κλήσεις για βοήθεια. SOOC / George Vitsaras: 

Διαμαρτυρία κατά της χρήσης μάσκας και κατά του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, στο κέντρο της Αθήνας. SOOC / George Vitsaras: 

Ψαρόνια πετάνε σε εντυπωσιακό σχηματισμό πάνω από το Ναύπλιο. EPA / BOUGIOTIS VANGELI: 

Καταστροφική ήταν η επέλαση του «Ιανού» για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας. EPA / YANNIS PAPAGEORGIOU: 

Ένας άντρας περπατάει στο κέντρο της Αθήνας φορώντας μάσκα. Πίσω του ένα γκράφιτι ρωτάει «Τι έπεται;» INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: 

Εργασίες στολισμού της έρημης πλατείας Συντάγματος. REUTERS / STELIOS MISINAS: 

Πηγή: naftemporiki.gr (όπου μπορείτε να δείτε και περισσότερες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου