18 Δεκεμβρίου 2020

Νέα καμπάνια με Αντετοκούνμπο: «Οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα»

«Εφαρμόζουμε τα μέτρα, παίζουμε την καλύτερη 
άμυνα» είναι ο τίτλος της νέας διαδικτυακής καμπάνιας της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Το βίντεο, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, ξεκινάει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να λέει πως «οι νίκες ξεκινάνε από την άμυνα» και ότι «ένας να μην παίζει, θα τα χάσουμε όλα». Και καταλήγει, σημειώνοντας: «Πρέπει να παίξουμε άμυνα. Αυτοί που αγαπάμε, η ζωή, είναι το γήπεδό μας. Και κάνουμε ό,τι χρειάζεται και νικάμε τον αόρατο αντίπαλο, τον κορονοϊό. Στο τέλος, βγαίνουμε όλοι MVP». 

Το βίντεο ανήρτησε σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αφού τονίζει πως «τις ημέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας», αλλά και ότι «είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς», ο πρωθυπουργός ευχαριστεί τον Έλληνα σταρ του ΝΒΑ που ενώνει, όπως λέει, τη φωνή του μ’ εκείνον και τα λόγια του: «Όλοι μαζί, παίζουμε άμυνα και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας». 

Prime Minister GR @PrimeministerGR
Τις μέρες των γιορτών συνεχίζουμε τον κρίσιμο αγώνα για την υγεία μας. Είναι καιρός η ζωή να πάρει τη ρεβάνς. Ευχαριστώ τον @Giannis_An34 που πρωταγωνιστεί σε αυτό το μήνυμα, ενώνοντας τη φωνή μου με τα λόγια του: Όλοι μαζί, "παίζουμε άμυνα" και κερδίζουμε ξανά την ελευθερία μας. 

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσε λίγες μέρες πριν ότι υπέγραψε τη άκρως πλουσιοπάροχη επέκταση του συμβολαίου του με τους Μπακς (Bucks), αντί 228,2 εκατομμυρίων δολαρίων και εγγυημένα 256 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα έξι χρόνια. Έτσι η συμφωνία του Γιάννη με την ομάδα του Μιλγουόκι γίνεται η πιο «ακριβή» στην ιστορία του ΝΒΑ.

Πηγές: kathimerini.gr, twitter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου