13 Δεκεμβρίου 2020

Ραγκούσης: «Ντρέπονται τα παιδιά των Ελλήνων αστυνομικών»

Πυρ και μανία είναι οι αστυνομικοί με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούση, ο οποίος μιλώντας στη Βουλή – θέλοντας να κατηγορήσει την κυβέρνηση – υποστήριξε ότι «ντρέπονται τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί».

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση του σ/ν «για την αναμόρφωση του σωφρονιστικού συστήματος» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μεταξύ άλλων, είπε:

«Έχετε διαμορφώσει τις συνθήκες να ξαναγίνουν ο Έλληνας και η Ελληνίδα αστυνομικός μισητά πρόσωπα στην ελληνική κοινωνία. Έχετε διαμορφώσει τις συνθήκες να ντρέπονται, μετά τη δεκαετία του 50 και του 60, τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί. Εκεί πάτε την ελληνική αστυνομία και κατ’ επέκταση την ελληνική κοινωνία». 

Και κάποιες απαντήσεις προς τον Γ. Ραγκούση σε ανάτηση του σχετικού βίντεο από την Ομάδα Αλήθειας @omadaalithias στο twitter:

nicol @xamogelogr
Απάντηση στον χρήστη @omadaalithias
ναι ,Καλά... γι'αυτό οι βάσεις στις πανελλήνιες στις αστυνομικές σχολές είναι στα ύψη

Ορφανό του Τσίπρα @TsiprOrfanos
Απάντηση στον χρήστη @omadaalithias
Εγώ πάντως θα ντρεπόμουν να πω ότι ο πατέρας μου είναι ο Ραγκούσης

test tester @hellasspecial
Απάντηση στον χρήστη @omadaalithias
Εσένα τα παιδιά σου δεν ντρέπονται πού σε έχουν πατέρα...

manos @manos01386324
Απάντηση στον χρήστη @omadaalithias
και τα παιδιά των πολιτικών όταν έχουν γονείς σαν και σένα ντρέπονται να το λένε κύριε Ραγκούση κατάλαβες κύριε Άνεμα δοξάρι Ραγκούση

Μέ -ΝΟΥ @NouDou5
Απάντηση στον χρήστη @omadaalithias
Ο κατάπτυστος πολιτικός γυρολόγος κ ξετσίπωτος πολιτικάντης που "έγλειψε" εκεί ακριβώς όπου είχε φτύσει τολμά να κουνάει το βρώμικο (πολιτικό) δάχτυλο του σε μικρά παιδιά κ τις οικογένειες τους..

gio-mar @giomar98436501
Απάντηση στον χρήστη @omadaalithias
Θα ντρεπόμουν αν ήμουν γιος σου @gragkousis

Giotaki 88 @Giotaki92678576
Να υποθέσω ότι αυτό το βλήμα έχει προσωπική φρουρά που την πληρώνουμε εμείς. Απορώ με το μούτρα θα κοιτάξει αυτόν που τον προστατεύει...


Πηγή: twitter.com 

Δείτε και αυτά:
Βίλα Ραγκούση στην Πάρο, μόνο για… κροίσους! (
11.8.2019)
Γ. Ραγκούσης: Μας κυβερνούν τα λεφτά! (22.9.2019)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου