28 Δεκεμβρίου 2020

Τα «Ωραία» της Ημέρας 28.12.2020

Γάμος με 10.000 καλεσμένους στη Μαλαισία εν μέσω πανδημίας, με εκδήλωση drive-thru!

Ζωγράφισε μία σύριγγα πετώντας στον ουρανό της Βαυαρίας με την ευκαιρία της έναρξης των εμβολιασμών.


Γάμος με 10.000 καλεσμένους εν μέσω πανδημίας

Η πανδημία έχει αλλάξει τα όνειρα πολλών ζευγαριών για έναν μεγάλο γάμο. Ωστόσο, ένα ζευγάρι στη Μαλαισία κατάφερε να αποφύγει τους περιορισμούς που θα περιόριζαν τη λίστα επισκεπτών σε 20 και καλωσόρισε -με ασφάλεια- στον γάμο του 10.000 άτομα. Πώς; Με εκδήλωση drive-thru.

Tο πρωί, οι νεόνυμφοι κάθισαν έξω από ένα μεγαλοπρεπές κυβερνητικό κτίριο στο Πουτραγιάγια, νότια της πρωτεύουσας Κουάλα Λουμπούρ, ενώ οι επισκέπτες περνούσαν με τα αυτοκίνητά τους. Ο σύζυγος είναι γιος πολιτικού και πρώην μέλους του υπουργικού συμβουλίου. 

«Ενημερώνομαι ότι υπάρχουν περισσότερα από 10.000 αυτοκίνητα εδώ από σήμερα το πρωί», έγραψε ο περήφανος πατέρας στο Facebook, μοιράζοντας εικόνες της εκδήλωσης. «Είναι μεγάλη τιμή για μένα και την οικογένιεά μου. Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόηση και την τήρηση όλων των διαδικασιών που έγιναν χωρίς να βγείτε από το αυτοκίνητο». Χρειάστηκαν περίπου τρεις ώρες μέχρι να περάσουν και οι 10.000 συμμετέχοντες. 

Σύμφωνα με τους κανόνες κοινωνικής απόστασης, στους καλεσμένους προσφέρθηκε δείπνο - παρόλο που έπρεπε να πάρουν το προσυσκευασμένο από το παράθυρο του αυτοκινήτου τους, όπου τα παράθυρα έπρεπε να παραμείνουν κλειστά.

Πηγές: Naftemporiki.gr, BBC

Ζωγράφισε μία σύριγγα πετώντας στον ουρανό της Βαυαρίας 


Ένας νεαρός πιλότος «ζωγράφισε» μια τεράστια σύριγγα στον ουρανό της Βαυαρίας, πραγματοποιώντας μια πτήση περίπου 300 χιλιομέτρων, με την ευκαιρία της έναρξης των εμβολιασμών για την Covid-19 στην Ευρώπη.

Ο Σάμι Κράμερ, ερασιτέχνης πιλότος, 20 ετών, προγραμμάτισε τη διαδρομή που θα ακολουθούσε, σημείο προς σημείο, προτού να απογειωθεί με το διθέσιο αεροπλάνο του από το αεροδρόμιο του Φρίντριχσχαφεν, κοντά στη λίμνη της Κωνσταντίας. Πετούσε επί 1 ώρα και 40 λεπτά και κάλυψε απόσταση 280 χιλιομέτρων (συμπεριλαμβανομένων και των στροφών) για να σχεδιάσει αυτή τη «σύριγγα».

«Ήθελα να δώσω στους πολίτες τροφή για σκέψη», εξήγησε ο Κράμερ, ο οποίος σπουδάζει μηχανικός.

Πηγές: ΑΜΠΕ, naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου