9 Δεκεμβρίου 2020

Η Γελοιογραφία της Ημέρας 9.12.2020

Μετά την Πάρνηθα, 
ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε βόλτα με το ποδήλατό του στη βίλα «Μπέτυ» (142 τμ), στα Λεγραινά δίπλα στη θάλασσα, που πρόσφατα νοίκιασε ο Αλέξης Τσίπρας σε τιμή ευκαιρίας (με μίσθωμα 500 ευρώ μηνιαίως), για καφέ και κουραμπιέδες! Αυτά, στο σκίτσο του Ηλία Μακρή στην «Καθημερινή».

Και ένα ακόμη σχετικό σκίτσο, του Ανδρέα Πετρουλάκη στην «Καθημερινή», με τον Αλέξη Τσίπρα ως μέλισσα, στην προσπάθεια του να πείσει ότι μένει στην Κυψέλη! 


Και λίγα ακόμη λόγια σχετικά με τη βίλα στο Σούνιο που 
νοίκιασε ο Αλέξης Τσίπρας:

Αρχικά, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για «αλλαγή κατοικίας του Αλέξη Τσίπρα από την Κυψέλη στα Λεγραινά»

Πηγές της Κουμουνδούρου διέψευσαν τα δημοσιεύματα, προσθέτοντας ότι: «μπορούν να περάσουν από το σπίτι του στην Κυψέλη για καφεδάκι και κουραμπιέδες. Μπορεί έτσι κάπως να γλυκαθούν και να ανακαλύψουν ότι η δημοσιογραφία των fake news έχει κοντά ποδάρια»!.

Στη συνέχεια, η Νέα Δημοκρατία, έθεσε το ερώτημα: «Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα;»

Απαντώντας, με ανάρτησή του στo facebook ο Αλέξης Τσίπρας, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους υπέγραψα τετραετές μισθωτήριο συμφωνητικό εξοχικής κατοικίας 71 τμ στη περιοχή της Λαυρεωτικής, με αντίστοιχο εμβαδό υπόγειου και με μίσθωμα 500 ευρώ μηνιαίως για τα πρώτα τρία χρόνια και 900 ευρώ μηνιαίως για τον τέταρτο χρόνο... Οι εργασίες ανακαίνισης της κατοικίας έγιναν με αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη... το κόστος των επισκευών ανέρχεται στο ποσό των 20.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου