19 Δεκεμβρίου 2020

Σκίτσα: Ερχονται τα διαφορετικά Χριστούγεννα του 2020

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, αλλα φέτος, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας της covid-19, θα τα «γιορτάσουμε» διαφορετικά.
Εδώ από τη σκοπιά των γελοιογράφων, σε 10 σκίτσα:

Επάνω αριστερά: Διαφορετικά Χριστούγεννα για όλους! Όχι όμως και για τις γαλοπούλες και τα χοιρινά! Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή". 

Φέτος τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά, δηλώνει και ο Μητσοτάκης. Διαδικτυακές και μόνο οι απολαύσεις! Ακόμα και η γαλοπούλα! Ένα ακόμη σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή": 

Και τα δώρα των Μάγων με delivery! Σκίτσο του ΚΥΡ στο i-kyr.gr:

Αλλά οι τρεις Μάγοι φέρνουν ως δώρα εμβόλια (από τις Pfizer, Moderna και Astra Zeneca) για τον κορωνοϊό! Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην "Καθημερινή":

Απολύμανση και στη φάτνη! Ένα ακόμη σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου στην "Καθημερινή":

Τα δώρα των Μάγων με courier! Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή":  

Τελικά θα φέρουν οι τρεις Μάγοι εμβόλια; Σκίτσο του Κώστα Μητρόπουλου στα "Νέα":

Με περιορισμούς στις μετακινήσεις και τις οικογενειακές συναθροίσεις, συστάσεις για τη χρήση μάσκας, τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων, Lockdown και ακύρωση όλων των καθιερωμένων χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων τα φετινά Χριστούγεννα... 

Lockdown και στην κορυφή Μητσοτάκης; Σκίτσο Μιχάλη Κουντούρη στην "Εφ.Συν.":

Περιορισμοί στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ευτυχώς που δεν έχουμε Πάσχα! Σκίτσο του ΚΥΡ στο i-kyr.gr:

Για να μην ξεχνιόμαστε: Εκτός από τα φετινά Χριστούγεννα, χάσαμε και το περασμένο Πάσχα (και ποιος ξέρει για το επόμενο). Σκίτσο του Ηλία Μακρή στην "Καθημερινή":

Προετοιμαζόμαστε λοιπόν για τα πιο πρωτόγνωρα, τα πιο διαφορετικά Χριστούγεννα του αιώνα, τα οποία με άλλα λόγια ...δεν θα γιορτάσουμε! 

Και, από το afirimeno blog, Καλά Χριστούγεννα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου