2 Δεκεμβρίου 2020

Νοστάλγησε το Μπάντεν - Μπάντεν και την Aston Martin του ο Νικόλαος Μακρόπουλος

Ήταν την περασμένη Κυριακή το μεσημέρι όταν ο αντιδημαρχος Αθηναίων και ισχυρός ανήρ της «Ευρώπη Ασφαλιστική», Νικόλαος Μακρόπουλος, εμπνεύστηκε την περίφημη πλέον ανάρτηση που ανέβασε στη προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφοντας: «Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden-Baden που λογω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest».

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τον αντιδήμαρχο Αθηναίων (αρμόδιο για θέματα επιχειρηματικότητας) και Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της «Ευρώπη Ασφαλιστική», Νικόλαο Μακρόπουλο, δεν απόρησαν καθόλου με τη συγκεκριμένη ανάρτηση, η οποία είναι ίδιον της προσωπικής του αισθητικής.

Μόνο που η συγκεκριμένη ανάρτηση, με τη νοσταλγία του αντιδημάρχου για το ωραίο του σπίτι στο διάσημο γερμανικό θέρετρο Baden-Baden και τις βόλτες στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο, την Aston Martin, έγινε τη στιγμή 
που εδώ  μετράμε πάνω από εκατό νεκρούς σε καθημερινή βάση από τον κορωνοϊό και τις εντατικές να έχουν φουλάρει. Και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. 

Οι αντιδράσεις και τα επικριτικά σχόλια που ξέσπασαν στα social media ήταν τέτοιες («Μια βραδιά στο Μπάντεν Μπάντεν, λίγο έξω απ’ τον σταθμό, θα θυμάμαι που οδηγούσες Άστον Μάρτιν στον Δρυμό» έγραψε κάποιος) που ο επιχειρηματίας και αντιδήμαρχος αναγκάστηκε άρον-άρον να κατεβάσει την περί Μπάντεν-Μπάντεν ανάρτησή του. 

Η ανάρτηση στο Facebook: 


Το χθεσινό σχόλιο του ΒΗΜΑτοδότη: 

Aston Martin και Baten Baten

Η Aston Martin είναι ένα ακριβό αυτοκίνητο. Υπήρξε το αυτοκίνητο του Τζέημς Μποντ (Σον Κόνερι). Αναφέρθηκε ακόμα με μπόλικη δόση χιούμορ και στο Υπουργικό Συμβούλιο. Οπως και το…Baten Baten!. Όχι τυχαία νομίζω, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Όλοι θα είδατε ποστάρισμα του bon vivant αντιδημάρχου Αθηναίων Νικόλαου Μαρκόπουλου που πόσταρε πως νοσταλγεί το ωραίο του σπίτι στο Baden Baden και την αγαπημένη του Aston Martin. Ε, σας πληροφορώ την ανάρτηση την είδε και ο Πρωθυπουργός. Πώς αντέδρασε δεν γνωρίζω, αλλά εκείνο που γνωρίζω είναι ότι την… ανέφερε.

Σε κάποια στιγμή ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου ο κ. Μητσοτάκης ρώτησε, όπως μου ανέφεραν τουλάχιστον δύο υπουργοί, την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, να πει σε όλους τι βρέθηκε στο Τατόι. Η υπουργός είπε ότι βρέθηκαν διάφορα έπιπλα, βαλίτσες με ρούχα, άμαξες και αυτοκίνητα. Σε κάποια στιγμή κοίταξε τα χαρτιά της και είπε «έχουν βρεθεί τέσσερις Ρολς Ρόϊς, αλλά όχι Aston Martin». Σε άλλο σημείο την ώρα που ο Κωστής Χατζηδάκης παρουσίαζε τα της αναδασώσεως, ο Πρωθυπουργός είπε, χαμογελώντας, για την Πάρνηθα ότι θα την κάνουμε …Baten Baten, που είναι και στην… επικαιρότητα (και γέλασαν όλοι).

Πηγές: newmoney.gr και tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου