19 Ιουλίου 2022

Τα «Ωραία» της Ημέρας 19.7.2022

Ελληνικές διακοπές τέλος για τον Elon Musk. Βρέθηκε 
στα νερά της Μυκόνου για ένα ολιγοήμερο διάλειμμα! 

Είστε κοκκινομάλληδες; Στην Βρετανία, βλέπετε δωρεάν σινεμά, λόγω του καύσωνα!

Ελληνικές διακοπές του Elon Musk

Φωτογραφία επάνω αριστερά: Ο Έλον Μασκ δείχνει ανέμελος καθώς απολαμβάνει μια μέρα με σκάφος στη Μύκονο με μια μελαχρινή καλλονή ντυμένη με μπικίνι.
Elon Musk looks carefree as he enjoys a boat day in Mykonos with a bikini-clad brunette beauty

Τελείωσαν οι ελληνικές διακοπές για τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, καθώς το ιδιωτικό αεροπλάνο του Έλον Μασκ απογειώθηκε από τη Μύκονο με προορισμό τις ΗΠΑ.
O 51χρονος επιχειρηματίας ταξίδεψε την Παρασκευή από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα για ένα ολιγοήμερο διάλειμμα όχι μόνο από το φορτωμένο πρόγραμμα που έχει ως CEO της Tesla και της SpaceX, αλλά και από το σήριαλ της εξαγοράς του Twitter, που όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξει σε έναν δικαστικό πόλεμο ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Και τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στη Μύκονο. Διασκέδασε στην Ελλάδα με την φίλη του, τη σχεδιάστρια μόδας Sarah Staudinger και τον σύζυγό της, Ari Emanuel, που είναι ο CEO του γίγαντα της ψυχαγωγίας, Endeavor.

Φωτογραφία κάτω: Χωρίς πουκάμισο ο Έλον Μασκ, 51 ετών, πίνει ένα ποτό και παίρνει λίγο ήλιο της Μυκόνου στο σώμα του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με γιοτ.
Shirtless Elon Musk, 51, sips on a drink and gets some Mykonos sun on his bod during yacht trip https://trib.al/9L4xxwL

Πηγές: moneyreview.gr , 
twitter.com/DailyMail

Δωρεάν σινεμά για 
κοκκινομάλληδες στη Βρετανία

Λόγω του καύσωνα, στην Βρετανία, η εταιρεία Showcase Cinemas, στις 18 και 19 Ιουλίου, προσφέρει δωρεάν εισιτήρια για τις προβολές της στους φυσικούς κοκκινομάλληδες, σε οποιαδήποτε αίθουσά της σε ολόκληρη την Βρετανία. Κι αυτό γιατί οι «τζίντζερ» θεωρείται πως είναι πολύ πιο ευαίσθητοι στον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες.

You're gonna want to let your redheaded friends know about this http://ms.spr.ly/6015bfqfb

Ο Μαρκ Μπάρλοου και γενικός διευθυντής των Showcase Cimemas στην Βρετανία δήλωσε σχετικά: «Όσο η Βρετανία απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό που τόσο είχε ανάγκη, ξέρουμε πως κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται με τον καύσωνα. Γι’ αυτό, για να αντιμετωπίσουμε τον καύσωνα, προσφέρουμε στους κοκκινομάλληδες δωρεάν είσοδο στους κινηματογράφους μας αυτή την Δευτέρα και την Τρίτη, ώστε να απολαύσουν φοβερές ταινίες στην άνεση των κλιματιζόμενων αιθουσών και να είμαστε σίγουροι ότι θα μείνουν προστατευμένοι από την ήλιο».

Πηγές: kathimerini.gr , 
twitter.com/ShowcaseCinemas/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου