22 Ιουλίου 2022

Ανεπάρκεια και έλλειμμα ενσυναίσθησης

Με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, σχολίασε χθες την επίσκεψη στου πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή της Πεντέλης που επλήγη από την πυρκαγιά, κατηγορόντας τον για " ανεπάρκεια" αλλά και "πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης".

Αλέξης Τσίπρας - Alexis Tsipras @atsipras
Τόσα χαμόγελα και τόση ευτυχία, τόσες ομαδικές φωτογραφίες χαράς με φόντο τα καμένα δεν έχω ξαναδεί. Ένα τους θέμα σοβαρό είναι η ανεπάρκεια. Ένα άλλο όμως ακόμη θλιβερότερο, το πάνδηλο έλλειμμα ενσυναίσθησης.

Γ. Οικονόμου για ανάρτηση Α. Τσίπρα:
"Όταν η χώρα αντιμετωπίζει ένα καταστροφικό φυσικό φαινόμενο, επιβάλλεται οι πολιτικές δυνάμεις να δείχνουν σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Όταν ο κ. Τσίπρας συνδυάζει, στην ίδια φράση, τις λέξεις "καμένα" και "ενσυναίσθηση", ο συνειρμός είναι άμεσος και προφανής. Όλοι θυμούνται. Μερικές φορές το σιγάν είναι κρείττον του λαλείν", είναι η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου στην ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα.


Κάποιες ακόμα απαντήσεις στον Α. Τσίπρα και στην ανάρτησή του στο twitter:

Vickytax @Vickytax1
Απάντηση στον χρήστη @atsipras
Όταν σε λαμπαδιάζουν μέσα στη νύχτα για να μην προλαβαίνεις να σβήσεις κι εσύ έχεις καταφέρει να μη χαθεί ούτε μία ζωή, ναι μπορείς να γελάς! Όταν παίζεις θέατρο ενσυναίσθησης στο φακό και πας στα κότερα για πούρα, βγάζεις το σκασμό!

Aussie13! @Melbourne57
Απάντηση στον χρήστη @atsipras
Ο Μητσοτάκης μπορεί να χαμογελάει γιατί και τα δάση θα γινουν πάλι και τα σπίτια. Εσύ με 103 νεκρούς στην πλάτη σου πρέπει να σκάσεις. Πιο σκατοψυχους από εσας δεν έχω ξαναδεί να παρακαλατε για νεκρούς για να κάνετε αντιπολίτευση.

George Lee @Harhalas
Απάντηση στον χρήστη @atsipras
Ξέρω κάποιον που πήγε με μαυροφορούσα ηθοποιό κι έπαιζε θέατρο.


Το μάτι του Θεού @panoszafiris
Απάντηση στον χρήστη @atsipras
Θυμισου τη βραδιά στο Μάτι, τότε που το έπαιζες με επιτυχία ηλίθιος ... Και την αλλά μετά έφυγες για διακοπές με κότερο..Έχει να μας πεις κάτι άλλο;

No Shit Sherlock... @VanDerTraap
Απάντηση στον χρήστη @atsipras
Δεν ξέρω Αλέξη που βρίσκεις τόσο θράσος να μιλάς για πράγματα που θα έπρεπε να τα έχεις ξεγράψει απ'τον αντιπολιτευτικό σου λόγο. Ίσως επειδή έχεις καταλάβει ότι ένα 25% των ψηφοφόρων, είναι παντελώς ηλίθιοι. Δηλαδή το target group του λούμπεν υποκόσμου που παραδοσιακά στοχεύεις

Ρέα @ArgiBBFA
Απάντηση στον χρήστη @atsipras
Ασε μας ρε Αλεξακη με 100+ νεκρους στη πλατη σου. Περιμενεις να πιασει φωτια να χαρεις μπας και τα κανουν χειροτερα απ’οτι τα κανατε εσεις. Αστο αγορι μου δε το χεις με τη πολιτικη, πιες κανα ουζο τωρα.


Ο κόσμος έχει μνήμη Αλέξη. Έτσι, μερικές φορές είναι «κρείττον του λαλείν το σιγάν», όπως έλεγαν οι αρχαίοι.πρόγονοί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου